ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Nesmith (Pacers) 9.5+

Kad su se Indiana Pacersi vratili kući sa 2 utakmice minusa iz Madison Square Gardena, morali su usporiti Jalena Brunsona. Brunson je zabio 43, odnosno 29 u igrama 1 i 2, s Andrewom Nembhardom kao glavnim defanzivcem.

U utakmici 3., Rick Carlisle je napravio promenu i odredio Aarona Nesmitha kao Brunsonovog glavnog mučitelja. Nesmith nije tako brz kao Nembhard na perimetru, ali njegov raspon ruku je ometao Brunsonovu ofanzivnu igru. Nesmith je držao Brunsona na 26 koševa uz 26 pokušaja šuta, i poslednji meč završio u teškom blowoutu.

Nesmithova učinkovitost u ovoj ulozi stvara scenario u kojem je njegova minutaža vrlo sigurna i trebala bi biti na 30min.

Uz promenu uloge i verovatno utakmica koja ĉe biti egalu MSG-u, ne vidim da će Nesmith biti kratak u upotrebi.

Drugi razlog zašto mi se sviđa Nesmith su povrede i nedostatak zaštite reketa kod Knicksa. Kada Isaiah Hartenstein krene prema klupi, a Precious Achiuwa je centar, staza se otvara za nekoga poput Nesmitha koji može prodirati i završiti u reketu. Ovo izgleda puno drugačije za Nesmitha ako su Mitchell Robinson i OG Anunoby zdravi. Nesmith puca 42% iz daljine. Ti će udarci uvek biti tu za njega, ali bi mu trebalo biti lakše završiti u reketu protiv ove verzije popisa Knicksa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje