petak, 04. oktobar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (nedelja)

LIDS JUNAJTED – MANČESTER JUNAJTED

LIDS JUNAJTED trenutno zauzima tek petnaesto mesto na tabeli sa do sada 23 osvojena poena. U poslednja tri kola osvojili su samo jedan bod, te se ne nalaze u dobroj formi. Generalno, tim iz Jorkšira od samog starta prvenstva ne igra na visokom nivou, te su daleko od igara i rezultata iz protekle sezone. Dosta problema imaju u fazi odbrane, koja u proseku prima tačno dva gola po meču. Slaba izdanja prikazuju u na svom terenu, te su prema broju osvojeni bodova četvrti najslabiji domaći tim u Premier ligi. Van stroja su – L.Hjelde (defanzivac), L.Cooper (defanzivac), K.Phillips (vezista), S.Greenwood (vezista), P.Bamford (napadač), dok su upitni nastupi – J.Firpo (defanzivac) i S.Dallas (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)I.Meslier – L.Ayling, D.Llorente, P.Struijk, J.Firpo? – A.Forshaw, R.Koch – D.James, M.Klich, J.Harrison – Rodrigo

MANČESTER JUNAJTED je nakon dva prvenstvena remija u proteklom kolu uspeo da na svom terenu savlada neugodni Brajton (2:0). Nije to bila preterano dobra partija, ali su svakako bodovi najvažniji. „Crveni Đavoli“ u ovom momentu se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli, što je svakako njihov glavni cilj do kraja šampionata. Ipak, u odnosu na konkurente imaju više odigranih utakmica, te naprosto moraju da nastave sa osvajanjem bodova u kontinuitetu. Igrački kadar koji poseduju je zaista itekako kvalitetan, ali nikako ne uspevaju da se „povežu“ i da prikazuju izdanja kakva i dolikuju ovom klubu. Dosta problema postoje u klubu (na terena i izvan njega), ali su ovoga puta svakako favoriti protiv ekipe koju su u prvoj utakmici u sezoni „demolirali“ sa ubedljivih 5:1. Izvan sastava su – T.Heaton (golman), E.Cavani (napadač), M.Greenwood (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)D.De Gea – A.Wan-Bissaka, V.Lindelof, H.Maguire, L.Shaw – S.McTominay, P.Pogba – J.Sancho, B.Fernandes, M.Rashford – C.Ronaldo

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – 2 / @1.90 – 2:4

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Elland Road“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje