petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Francuske Lige 1: petak (najava i prognoza meča)

Nova sezone Francuske lige 1, počela je 16.avgusta 2024. godine, a kao i prethodnih godina, u Premium rubrici možete čitati najbolje najave ove lige, sa predlozima, za koje se nadamo da će biti u velikom procentu prolazni, trudićemo se da ne predlažemo igre, manje kvote od 1,50.


21:45 PSG – MONPELJE

Tim Luisa Enrikea ušao je u novu sezonu dominantnom pobedom 4:1 nad Avrom i na startu lige u potpunosti opravdao ulogu najvećeg favorita, ono što pomalo može da brine jeste činjenica da su većinu svojih golova postigli pred sam kraj meča, ali svakako pobeda je pobeda. Odlazak Mbapea, pre toga Mesija i Nejmara, ostavila je PSŽ bez velike zvezde, ali i tako imaju tim koji je za uslove Francuske, zaista moćan i jak. Prošle sezone PSŽ je dobio 9 od svojih 17 mečeva na domaćem terenu, pa navijači sa pravom očekuje dosta bolji učinak u ovoj sezoni.

Napadač Gonsalo Ramos se povredio na početku meča sa Avrom i neće ga biti danas, Presnel Kimpembe i Lucas Hernandez su od početka sezone van tima. Vraća se Nuno Mendes posle odrađene suspenzije.

Potencijalnih 11: Donnarumma; Hakimi, Pacho, Lucas Beraldo, Nuno Mendes; Vitinha, Zaire-Emery, Lee Kang-in; Marco Asensio, Kolo Muani, Barcola


Što se tiče Monpeljea, oni su prošlu sezonu završili na 12.mestu, tim trenera Zakariana je u prvom kolu novog šampionata remizirao sa Strazburom 1:1, problem na startu sezone predstavlja veliki broj povređenih igrača u odbrani, a čini se da meč sa timom koji voli da igra protiv njih i koji je sigurno kvalitetniji, ne dolazi u pravom trenutku za ovaj klub. U prvom kolu propustili su dve dobre prilike u prvom delu igre, ali objektivno nisu zaslužili da dobiju na svom terenu.

Što se tiče pomenutih izostanaka, faliće im Theo Sainte-Luce (6u/0g/0a prošle sezone), Christopher Jullien (20u/1g/0a prošle sezone), Lucas Mincarelli (13u/1g/1a prošle sezone) i Issiaga Sylla (19u/1g/2a prošle sezone), svi u odbrani.


Mišljenje urednika: Počevši od 2018-e godine, PSG je samo jednom poražen od današnjeg rivala i tada je postigao dva gola, na ostalih 13 mečeva, svaki put su slavili, a postigli su ukupno 52 gola na tih 14 mečeva, što je prosek od 3,71 gol po meču. Ukoliko pogledamo da će gostima faliti defanzivci, mogli bi danas da vidimo još jednu dominantnu igru PSG-a, idemo sa predlogom domaćin daje gol u oba poluvremena po kvoti 1,55.

6:0 (2:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje