ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Francuske Lige 1: PETAK 30.8.2024 (najava i prognoza mečeva)

Nova sezone Francuske lige 1, počela je 16.avgusta 2024. godine, a kao i prethodnih godina, u Premium rubrici možete čitati najbolje najave ove lige, sa predlozima, za koje se nadamo da će biti u velikom procentu prolazni, trudićemo se da ne predlažemo igre, manje kvote od 1,50.


21:45 Lyon – Strasbourg 

Nadali su se u Lionu da je početak prošle sezone samo ružna stranica u istoriji kluba, ali im se slično ponavvlja i na početku ove i to sa trenerom koji im je po svom dolasku doneo 37 od mogućih 45 bodova – P.Sage, međutim i na ulasku u ovu sezonu zabeležili su dva poraza i to bez datog gola, uz pet primeljnih, poraza od Rena 3:0 i od Monaka 0:2. Nerealno deluje da ekipa koja u svom sastavu ima igrače poput Matića, Benrahme, Mikutadzea i Lakazeta još uvek nema gol na svom skoru, a ne deluje da će tako dugo ostati, mada ni odbrana ne izgeda sjajno.

I za danas trener Liona ne može da računa na levog beka Taljafika, kao ni na napadača Nuamaha.

Sa druge strane, ekipa Strazbura odlično je otvorila prvenstvo i trenutno imaju 4 boda, remi u prvom kolu sa Tuluzom 1:1, kao i pobeda u prošlom kolu 3:1 nad Renom, uz dosta sreće mora se reći, dva gola posle prekida uz puno odbitaka u 16m koje su igrači Strazbura ubacili u gol, uz autogol Rena i nekoliko promašenih šansi igrača Rena, međutim mora se reći da je Strazbur tim pun talenta i potencijala, dosta igrača Čelzija je na pozajmici i na dokazivanju pa se očekuje da budu neugodan rival svima u ligi. Danas su i dalje van tima Miloš Luković, Dion Sahi i Thomas Delaine.

Mišljenje urednika: Ako je suditi po uvodnim mečevima, deluje da je Strazbur u ovom trenutku tim u boljoj formi, svakako da Lion po kvalitetu svog tima i imenu koje nosi svakako zaslužuje više, ali ulazak u formu ne ide lako, pa ćemo danas pokušati sa predlog GG po kvoti 1,70, vreme je da Lion postigne prvi gol u ligi, a odbrana za sad ne deluje kadra da ne primi gol, tako da je to naš predlog za prvi meč 3. kola.

4:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje