ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Francuske Lige 1: NEDELJA 25.8.2024 (najava i prognoza mečeva)

Nova sezone Francuske lige 1, počela je 16.avgusta 2024. godine, a kao i prethodnih godina, u Premium rubrici možete čitati najbolje najave ove lige, sa predlozima, za koje se nadamo da će biti u velikom procentu prolazni, trudićemo se da ne predlažemo igre, manje kvote od 1,50.


17:00 Strasbourg – Rennes

Ekipa Strazbura je prošlu sezonu završila na 13.mestu i možemo reći zauzela mesto koje cilja na početku svake sezone, uz mogućnost iskoraka ka polovini tabele, u prvom kolu odigrali su 1:1 protiv Monpeljea, a može se reći da je rezultat meča bio realan po prikazanom iako je Monpelje iamo par šansi više. Pred ovaj meč trener tima može da računa na isti sastav kao u prvom kolu, van tim je povređeni Dion Sahi.

Očekivana postava: Johnsson; Doue, Sow, Senaya, Doukoure; Mwanga, Moreira, Bakwa, Kandil, Wiley; Emegha

Sa druge strane tim Rena, ulazi u sezonu u želji da ponovi pretprošlu i sezonu pre nje, kada je dva puta završavao visoko na 4.mestu, prošle sezone nešto lošije izdanje tima i tek 10. mesto. Oni su u prvom kolu demolirali Lion sa 3:0 na domaćem terenu pred punim tribinama, a pokazali su i jako dobar fudbal, pa očekuju da na krilima tog meča mogu da nastave da igraju isto.

Očekivana postava: Mandanda; Assignon, Ostigard, Wooh, Seidu; Bourigeaud, Matusiwa, Kamara, Gronbaek; Blas, Gouiri


Mišljenje i prognoza: Ren je sjajno delovao na otvaranju sezone, deluje da je i odbrana dobro postavljena i da ove sezone možemo da očekujemo kvalitetnije igre od njih, međutim Strazbur je poznat po jako dobrom domaćem terenu tj. vatrenom atmosferom, pa ćemo ići sa nešto opreznijim predlogm X2&2+ po kvoti 1,68, takođe idemo i sa kombinacijom igre na golove 1P0-2&2P1-3 po kvoti 1,50

3:1 (1:0)


21:00 Marsej – Rems

Dolaskom trenera De Zerbija, mnogi navijači Marseja podigli su svoj očekivanja, a tim im je to vratio već u prvom kolu ubedljivom pobedom 5:1 nad ekipom Bresta, dosta dobrih igrača koji će pokušati da se konačno umešaju u borbu za najviši plasman i ugroze svog najvećeg rivala iz Pariza i da se ne ponovi prošla sezona kada su završili tek na 8.mestu i ostali bez evrokupova, prvi put posle sezone 18/19. Za današnji meč u timu nema Faris Moumbagna, kao ni Bilal Nadira, Ruben Blanca i Valentin Carbonia.

Očekivana postava: Rulli; Lirola, Balerdi, Brassier, Murillo; Hojbjerg, Merlin; Greenwood, Harit, Henrique; Wahi

Sa druge strane Rems je u sezonu ušao sa jako teškom utakmicom protiv Lila koji je slavio 2:0 i tako je Rems ostao bez bodova na domaćem terenu, sada imaju još jedno teško gostovanje, a ukoliok ponove igre iz prvog meča kada im je Lil šutno 22 puta na gol, teško da mogu nečemu da se nadaju.  Amadou Kone će biti van tima zbog crvenog kartona protiv Lila, dok zbog povreda nema Amine Salama, Mohamed Daramy i Teddy Teuma.

Očekivana postava: Diouf; Kone, Okumu, Agbadou, Akieme; Edoa, Fofana, Munetsi; Nakamura, Diakite, Ito

Mišljenje i prognoza: Marsej u ovom trenutku deluje kao tim koji može da igra značajnu ulogu u ligi, kvlitet igrača koji imaju je iznad nivoa lige, a ukoliko De Zerbi uspe, a deluje da već delimično i jeste svoj napadački stil fudbala, ona danas Marsej ne bi trebalo da ima problema i očekujemo pobedu domaćina po kvoti 1,45, a idemo i na igru 1&2+ po kvoti 1,68

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje