sreda, 02. oktobar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 30. kolo (nedelja)

BAJER LEVERKUZEN – RB LAJPCIG

BAJER LEVERKUZEN trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa 52 osvojena poena. Samim tim, do kraja prvenstva nastojaće da obezbede svoje mesto među TOP 4 tima Bundeslige i tako izbore plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Nakon serije slabijih rezultata, vratili su se u „pravi ritam“, jer su u poslednja tri kola uspeli da osvoje sedam bodova (minulog vikenda ostali su bez pobede na strani protiv Bohuma zbog nerealizovanog penala na zaista bizaran način). Popularni „Farmaceuti“ ne mogu da se pohvale preterano „čvrstom“ odbranom koja je do sada primila 42 pogodaka, ali su sa druge strane trenutno treći najefikasniji tim u ligi sa 68 postignutih golova. Nema dileme da je za Bajer Leverkuzen ovo izuzetno bitna utakmica, imajući u vidu da igraju protiv direktnog konkurenta za vrh tabele, te je pozitivan ishod ovoga puta svakako od velikog značaja za domaćine. Van stroja su – A.Lunev (golman), T.Fosu-Mensah (defanzivac), J.Frimpong (defanzivac), A.Adli (vezista), F.Wirtz (vezista), K.Bellarabi (napadač), dok je upitan nastup – S.Azmoun (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – L.Hradecky – O.Kossounou, E.Tapsoba, P.Hincapie, M.Bakker – R.Andrich, C.Aranguiz – M.Diaby, K.Demirbay, Paulinho – P.Schick

RB LAJPCIG u ovom momentu se nalazi jedno mesto ispod svog narednog rivala sa samo jednim bodom zaostatka. Stoga, i njih do kraja šampionata očekuje velika borba za TOP 4 (Bajern Minhen i Borusija Dortmund osigurali prve dve pozicije), jer svoju priliku „vreba“ itekako Frajburg (sa kojim su bodovno poravnati), a tu je i Hofenhajm. Popularni „Crveni bikovi“ se nalaze uz zaista sjajnoj formi, jer nemaju poraz na poslednjih 12 utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), a na ovo gostovanje odlaze sa novom dozom samopouzdanja, jer su tokom nedelje obezbedili plasman u polufinale Lige Evrope. Među najefikasnijim su timovima u ligi, sa u proseku preko dva postignuta golova po meču. U drugom delu sezone značajno su „popravili“ svoje rezultate na strani, te su trenutno u seriji od četiri uzastopna prvenstvena trijumfa na gostovanjima. Izvan sastava je – A.Haidara (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – P. Gulasci – J.Gvardiol, W.Orban, M.Simakan – N.Mukiele, K.Kampl, K.Laimer, Angelino – D.Szoboszlai – C.Nkunku, A.Silva

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.55 ili 1+I&1+II / @1.55 – 0:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 19:30 na stadionu „BayArena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje