četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na sve ili ništa, a izostanci im idu u korist!

Jedna ekipa biće znatno oslabljenija večeras, bez jako bitnih pojedinaca, a njihov rival će dati sve od sebe da to iskoristi pred domaćom publikom, i uz pun igrački kadar. Članak otvarati do 20 časova.


Večeras će od 20 časova Vojvodina da ugosti Ajaks na „TSC Areni“ u Bačkoj Topoli, u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Stadion kapaciteta 4500 mesta trebalo bi da bude pun, te da Novosađani imaju punu podršku u revanšu, nakon odlične borbe pre sedam dana.

Od svih srpskih predstavnika, reklo bi se da je Vojvodini „zapao“ najteži, ali da su uspeli da se izbore odlično tokom prvog susreta, iako je u nekim momentima falilo sreće, a nekada je bila i na strani „stare dame“.

Razlog zbog kog izdvajamo ovaj meč jesu izostanci, tj. Vojvodina ih neće imati, a Ajaks hoće.

Za Ajaks neće igrati Steven Bergwijn (31n/13g/5a, levo krilo, drugi strelac), Brian Brobbey (43n/22g/12a, centarfor, prvi strelac), Gastón Ávila (12n/0g/2a, centralni bek) i Gerónimo Rulli (8n/0g/0a, golman), dok su zbog povreda upitni Jay Gorter (12n/0g/0a, golman), Owen Wijndal (44n/1g/1a, levi bek) i Amourricho Van Axel-Dongen (10n/0g/0a, levo krilo). Od navedenih upitnih fudbalera, golman Gorter se nalazi na spisku, ali svakako nije prva opcija na golu. Takođe, svi navedeni podaci u zagradama odnose se na sezonu 2023/24.

Izvor: https://english.ajax.nl/articles/farioli-takes-24-ajax-players-to-serbia/

Kada je reč o Vojvodini, Bandović nije krio karte pred ovaj meč: „Od prvog dana letnjih priprema nismo imali problema sa povredama. Atmosfera je odlična, što smo održali od prošle sezone, možda je sada čak i bolja i zaista sam imam što imamo ovakav kolektiv. Igrači daju maksimum na svakom treningu i navijači prepoznaju tu energiju i čast je raditi sa ovom ekipom. Osim taktičkog i fizičkog, psihološki plan je veoma važan i kada imate dobar timski duh, onda tim nema limit i to je moje mišljenje.

Izvor: https://www.fkvojvodina.rs/bandovic-timski-i-disciplinovano-spremni-smo-na-sve-za-pozitivan-rezultat-protiv-ajaksa/

Pojačala se Vojvodina lepo u letnjem prelaznom roku, između ostalog, otkupili su ugovor Njegoša Petrovića, doveli Marka Veličkovića iz Mladosti, Nigerijca Dele-a, Lucas Barros-a iz portugalskog Žil Visentea, itd, što dovoljno pokazuje da su željni uspeha u novoj sezoni, a u Evropi će do istog morati preko Ajaksa. Stoga, mi ćemo da probamo sa predlogom „D1-2“ koji se plaća kvotom 1.58, jer verujemo da mogu do gola, pogotovo ako uđu u utakmicu bez respekta, kao u Amsterdamu.

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje