četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava,predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje se nastavlja takmičenje u MLS ligi. Na programu je dosta zanimljivih mečeva, a mi smo vam spremili najave istih.

01:30h DC United-Toronto

Nakon sjajnog početka ovog meseca, DC je upao u krizu. U poslednja 4 kola svega 1 osvojen bod i to je dovelo do pada na tabeli. Pred ovo kolo se nalaze van mesta koje vodi u plej of. Zaostaju 1 bod za plej of-om i za nastavak te borbe potrebna im je pobeda. U ovo kolo ulaze nakon jednog veoma teškog poraza od Montreala gde su primili čak 4 pogotka. Ovo je bilo prvi put da su primili 4 komada i to ih je dodatno poljuljalo. Generalno, odbrana je najgori deo tima kod DC-ja. Sa 28 primljenih golova, oni su jedna od najgorih odbrana na Istoku. Džaba onda i dobar i kvalitetan napad kada toliko golova primaju. Najbolje to pokazuje gore pomenuti meč sa Montrealom, eto dali su 2 gola,što je sjajno,ali džaba to sve kad prime 4. Naravno, zbog te same činjenice,oni su i tim na čijim mečevima pada zaista mnogo golova.

Toronto u ovo kolo ulazi nakon remija sa Filadelfijom. Uspeli su na tom meču nešto što nisu dugo tokom ove sezone, a to je da sačuvaju svoju mrežu. Toronto je tim koji ne može da se pohvali sjajnom odbranom,ali i pored te činjenice jako dobro guraju. Razlog za tako nešto jeste napad te ekipe. Napad Toronta je zaista dobar tj pre svega efikasan ove sezone i to im donosi bodove. Trenutno su na mestu koje vodi u plej of,ali ukoliko žele da sačuvaju tu poziciju moraće da poprave odbranu. Jednostavno, ekipe sa jako lošom odbranom ne mogu previše daleko da doguraju, jer kad tad napad posustane i tada dođu porazi.

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan efikasan meč.

Predlog: 3+ @ 1.55


01:30h Inter Miami-St Louis

Majami u ovo kolo ulazi nakon jednog neočekivanog poraza. Sve je bilo spremno u četvrtak uveče za pobedu i obaranje rekorda. Naime, Majami je prethodne nedelje pobedio Vankuver i došli su do 9tog vezanog meča bez poraza. Trebala im je još jedna pobeda kako bi postavili rekord franšize po broju mečeva bez poraza. Igrali su meč na domaćem terenu protiv Atalante koja je u totalno lošem ritmu i sve je ukazivalo na njihovu pobedu. Međutim, umesto pobede, usledio je ubedljivo poraz. Savladala je Atlanta Majami sa 3-1. Verovatno ni oni sami ne znaju kako su to uspeli,ali uspeli su. Bilo kako bilo, Majami sada u ovo kolo ulazi sa porazom,ali i dalje su prvi, jer je i Sinsinati poražen. Sigurno da je taj poraz dodatno motivisao igrače Majamija, a posebno Mesija da slave na ovom meču. Mesi nakon ovog meča odlazi u Argentinu da igra za svoju reprezentaciju i sigurno da mu je želja da ode sa pobedom. Nema sumnje da će pritisnuti od samog starta,kako bi došli do jedne lagane pobede.

Sent Luis u ovo kolo ne ulazi u baš najboljem raspoloženju. U poslednja dva kola u roku od samo 5 dana isto toliko i poraza. Ti porazi su doveli i do pada na tabeli pa se sada Sent Luis nalazi na 11tom mestu na tabeli tj daleko od plej ofa. To je dosta lošiji rezultat u odnosu na prethodnu sezonu-debitantsku u kojoj su igrali zaista dobro. Prethodne sezone je Sent Luis u dobrom delu sezone bio na vrhu Zapadne konferencije. Kasnije, kako je vreme odmicalo tako su i oni padali u formi,ali su na kraju završili na mestu koje vodi u plej of. Ipak, ove sezone to nije slučaj. Mnogo lošije igraju ove sezone, pogotovo u defanzivnom delu tima koji prima dosta golova. Eto u poslednja dva kola su primili 5 komada, što svakako nije neko ohrabrenje pred gostovanje napadu kakav je Majamijev.

Prognoza: Majami je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Predlog: 1 i 2+ @ 1.63


02:30h Minesota-Kansas Siti

Minesota je ove sezone jako dobro krenula. Trenutno se nalaze na 5tom mestu sa 5 bodova manje od lidera na tabeli,ali i sa 2 meča manje.Dakle, ukoliko pobede u zaostalim mečevima mogli bi doći do liderske pozicije na Zapadu. Minesota u ovo kolo ulazi nakon poraza od Los Anđelesa i to na gostovanju. Gostovanja su im ove godine bolja strana, nego mečevi na domaćem terenu,ali opet, ukoliko uspeju da slave na ovom meču, vezaće dve pobede kod kuće i time popraviti bodovni saldo na domaćem terenu. Minesota je tim koji ima dosta dobar napad. Njihov napad predvodi legendarni Temu Puki. Vremešni Finac i dalje pokazuje da nije za bacanje. Što se tiče odbrane, ona je takođe na dosta dobrom glasu, ustalom da nije tako ne bi oni bili tu gde jesu, a to je gornji deo tabele.

Njima gostuje ekipa Kansas Sitija. Ekipa kojoj ove sezone ništa ne polazi za rukom. Kansas Siti je trenutno na poslednjem mestu na tabeli. Loš start ove sezone se samo nadovezao na prethodnu u kojoj su takođe bili veoma loši i završili na dnu zapada. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Vankuvera. Bio je to njihov čak 6ti vezan poraz u ligi i ukoliko budu poraženi i na ovom meču postaviće novi negativan rekord ove franšize.Zaista retko šta im polazi ove sezone za rukom. Odbrana im je među najgorim u ligi sa 28 primljenih golova. Što se tiče napada,on bi takođe mogao biti bolji, tj morao bi biti sa ovakvom odbranom. Nekako, kada se sve sabere i oduzme potpuno zasluženo su na poslednjem mestu.

Prognoza: Minesota je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje