nedelja, 07. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Petak-noć)

Nastavljamo sa predlozima za MLS ligu.

04:40h Los Angeles Galaxy-Los Angeles

U noći između četvrtka i petka nastavlja se takmičenje u MLS ligi. Na programu su tri duela, a najzanimljivijih će biti odigran u Los Anđelesu gde će snage odmeriti gradski rivali.

Galaxy u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv San Hosea. Nakon jedne rutinske i sasvim očekivane pobede. Pobede koja je produžila njihov niz na 4 vezana trijumfa i pobede koja ih je zadržala na deobi prvog mesta sa svojim gradskim rivalom. Galaksi igra zaista jako dobru sezonu. Nakon par godina gde su bili u donjem delu tabele, ove su tamo gde i pripadaju, kada se gleda po uloženom novcu u ekipu. Napad im deluje zaista sjajno, gura ga naš Joveljić. Jedna su od najefikasnijih ekipa u ligi. Što se tiče odbrane, to im nije,a nikad i nije bila jača strana i malo ko gleda u to kada je ova ekipa u pitanju. Sve dok stvari funkcionišu dobro, ne treba ih menjati.

Njima gostuje gradski rival koji se nalazi u podjednako dobroj formi. Los Anđeles u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Kolorada. Pobede koja im je zadržala prvo mesto. Prvi su samo zbog bolje gol razlike. Rekao sam da je napad Galaksija dobar, e pa napad Los Anđelesa je još bolji. Napad im funkcioniše gotovo sjajno. Izuzetno su efikasni. U poslednja dva kola su dali 9 golova i u sjajnom raspoloženju dočekuju ovu utakmicu. Odbrana takođe nije loša za standarde MLS lige, msm primaju oni makar po gol na utakmici, ali šta je to u poređenju sa 3 data po meču, praktično ništa.

Prognoza: Očekuje nas jedan sjajan meč, jedan pravi derbi gde bi mogli da vidimo vatromet golova i to na obe strane terena.

Predlog: GG3+ @ 1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje