ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje se nastavlja takmičenje u MLS ligi.

Na programu je nekoliko mečeva, a mi smo za Vas spremili predloge za klađenje.

01:30h New England-St Louis

Nakon obaveza u kupovima, nastavila se i MLS liga.

Nju Ingland u ovo kolo ulazi nakon poraza od ekipe Solt Lejka. Taj poraz je došao kao jedno bolno prizemljenje nakon euforije koja je nastala posle ubedljive pobede nad Montrealom od čak 5-0. Ipak, nada za mestom koje vodi u plej of, još uvek postoji. Možda ne direktno u plej of,ali za plej in svakako da imaju šansi, imajući u vidu da zaostaju svega 5 bodova. Naravno, za takav rezultat potrebne su im pobede u narednom periodu i to pre svega pobede na domaćem terenu. Nju Ingland je ekipa koja igra znatno bolje na domaćem terenu nego na strani i trebalo bi od njih da vidimo ofanzivnu igru od samog starta meča.

Njima u goste dolazi ekipa Sent Luisa. Sent Luis se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu Zapadne konferencije sa čak 11 bodova manje od mesta koje vodi u plej of. Dakle, situacija po njih je jako loša,ali to ih ne obeshrabruje. Od nastavka sezone, oni igraju jako dobro i u prethodna dva kola su uzeli 4 boda, a postigli su čak 6 golova. Dakle, napad je odigrao sjajno. Istina, odbrana nije najbolja,jer je na tim mečevima odbrana primila čak 5 komada. Ovo samo pokazuje kakav stil igre forsira ekipa Sent Luisa. Oni vole da igraju otvoren, napadački fudbal i nema sumnje da će tako odigrati i na ovom meču.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: 3+ @ 1.55


02:30h Chicago-DC United

Duel dva tima koja nemaju šta da izgube. Obe ekipe su van plej ofa i ovo im dođe kao neka poslednja šansa za pokušaj ulaska u plej of.

Čikago ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u negativnoj seriji od 5 mečeva bez pobede. Na tih 5 mečeva su osvojili svega 1 bod,ali bez obzira na to imaju šansu za mesto u plej inu jer zaostaju svega 5 bodova. Ipak,da bi to ostvarili moraju zaigrati znatno bolje u nastavku i to počevši od ovog meča. Glavni problem ove ekipe jeste odbrana. Previše primljenih golova. Po broju primljenih golova nalaze se na drugom mestu tj druga najgora odbrana su i to moraju popraviti. Napad je ok,samo ne može sa ovakvom odbranom.

Njima gostuje ekipa DC-ja koja se nalazi u sličnoj situaciji. Oni su takođe van mesta koje vodi u plej of i za plej of su im potrebne pobede. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Toronta. Tom pobedom su se približili na svega 2 boda od mesta koje vodi u plej in i sasvim je realno da se bore za mesto koje vodi u završnicu takmičenja. DC je ekipa na čijim mečevima pada jako mnogo golova. Oni igraju otvoren fudbal,dosta golova daju,ali isto tako i dosta primaju. U poslednja dva meča viđeno je 11 pogodaka,što samo pokazuje samo kakvim stilom igraju.

Prognoza: Duel timova kojima gori pod nogama. Očekujem ofanzivnu igru sa obe strane i to bi moglo da donese dosta golova i to na obe strane terena.

Predlog: 3+ @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje