četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko mečeva, a mi smo Vam spremili dva predloga.

17h Barselona-Valjadolid

Barselona je ovog leta promenila trenera,umesto Ćavija je došao Flik. Flik se susreo sa brojnim problemima tokom leta, pre svega zbog finansija. Nije mogao da dovede igrače koje je hteo,pa se na kraju zadovoljio sa Olmom i time što ima. Na svu sreću to je dalo rezultata. U prva tri kola ostvarili su maksimalan učinak od 3 pobede. Zaista dobar skor tj bolje nije moglo. Istina,igra Barse ni na jednom od ta tri meča nije bila ubedljiva,ali najbitnije je da su uspeli da ostvare pobede. Odbrana je dosta porozna i to je ono što brine,ipak dobra stvar je efikasan napad,koji će dolaskom Olma biti još efikasniji. Nema sumnje da će dati sve od sebe da slave na ovom meču i sa maksimalnim učinkom završe ovaj prvi deo koji se prekida zbog reprezentativnih obaveza. Očekujem da od početka pritisnu gol rivala.

Rival je ekipa Valjadolida. Povratnik u La ligu je u prva tri kola ostvario učinak od 4 boda,što je sasvim zadovoljavajuće za novajlije. Pobeda i remi protiv Espanjola i Leganjesa ( inače verovatno i glavnih protivnika u borbi za opstanak) je dobar skor. Jedini poraz su doživeli od Reala i to sa 3-0,ali treba imati u vidu da je do 85 min bilo samo 1-0,dakle sjajno su se i na tom meču držali. Pokazao je Valjadolid na ovim mečevima da će biti zaista tvrd orah,tj da će igrati dosta čvrste mečeve i da nikome neće biti lako protiv njih. Dakle,jedna čvrsta i disciplinovana ekipa. Moj utisak je da će uspeti da ostvare cilj, a to je opstanak u ligi.

Prognoza: Barselona je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova na meču.

Predlog: 1 i 2-5 @ 1.63


21:30h Valensija-Viljareal

Još jedan zanimljiv meč je pred nama.

Valensija je u novu sezonu ušla jako očajno. U prva tri kola isto toliko poraza. Ako su i porazi protiv Bilbaa i Barselone očekivani, onaj protiv Selte sigurno nije. Na ruku im ne ide ni raspored,jer nakon meča sa Viljarealom idu mečevi sa Atl Madridom i Đironom,tako da su u riziku da počnu sezonu sa 6 poraza,što bi za njih bilo katastrofalno. Dakle, ovaj meč je jako bitan i ovo je meč gde moraju upisati neke bodove. Naravno da to neće biti lako,pogotovo zbog njihove igre na početku. Odbrana je jako loša,primili su 6 golova na 3 meča ,a dali su svega 2,što pokazuje da ni napad nije ništa bolji. Moraće Baraha mnogo toga da popravi na predstojećoj pauzi, a pre svega treba odigrati ovaj meč sa Viljarealom.

Kakva igra Viljareala u prva tri kola. Sjajnim nastupima su pobrali simpatije svih ljubitelja fudbala i čini se da bi po stilu igre koji su prikazali,oni mogli biti nova Đirona ove sezone. U tri kola 7 osvojenih bodova i to protiv Selte,Sevilje i Atl Madrida. Dakle,jako teški rivali. Na ta tri meča su dali čak 8 golova, doduše primili su 6,ali niko ne mari za to. Ovo samo pokazuje da će oni ove sezone igrati ultra ofanzivno i da ćemo od njih videti mnogo uzbudljivih mečeva. Uostalom ko je odgledao meč protiv Selte jasno mu je sve jer je to bio jedan od najboljih mečeva.

Prognoza: Mogli bi da vidimo dosta golova na ovom meču i to na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje