četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava,predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko mečeva, a mi smo za vas spremili najavu sa predlozima.

14h Majorka-Viljareal

Majorka se nakon 4 odigrana kola nalazi na sredini tabele. Na ta 4 meča, uspeli su da osvoje 5 bodova. Prvu pobedu su ostvarili u prethodnom kolu i time u dobrom raspoloženju otišli na pauzu. Majorka je promenila trenera, ali stil igre je ostao isti, a to je tvrda igra. U 4 kola oni su postigli 2 gola i isto toliko primili. Dakle, jedna jako tvrda igra, gde im je jako teško probiti poslednju liniju, jako je teško doći do njihovog gola. Istina u 4 kola, osim Reala, nisu imali timove previše napadački orijentisane, pa možda i nemamo pravu sliku snage njihove odbrane. Sa druge strane napad je dosta loš. Jako teško postižu golove,ali ono što raduje sve jeste što je napad “ probio led“ u prethodnom kolu i time najavili bolje dane. Majorka je tim koji igra mnogo bolje kod kuće i trebalo bi očekivati da pritisnu rivala, da ga napadnu, a to bi moglo da otvori i odbranu.

Kao što sam napisao, Majorka se, do sada, nije susrela sa timom koji igra ultranapadački. Današnji rival je takav i videćemo kako će se Majorkina odbrana snaći. Viljareal je apsolutni hit početka sezone. Kao da je duh Đirone iz prethodne sezone ušao u njih. Igraju ultraofanzivnu od prvog do poslednjeg minuta. Pritiskaju rivale tokom celog meča, stvaraju dosta šansi i što je najvažnije postižu jako mnogo golova. Istina, ovakva igra je mač sa dve oštrice, tako da njihova mreža jako retko ostaje netaknuta,ali nekako, to je rizik koji su oni spremno prihvatili i sve dokle god im ovakav stil donosi rezultate, budite sigurni da neće od njega odustati. Na 4 meča su postigli 9, a primili 7 golova, dakle prosek po meču im je 4 golova, što je zaista sjajan rezultat. Nasprot Majorke gde je prosek po meču 1 gol.

Prognoza: Sudar dva tima totalno različitih stilova igre. Najbolje je na takvim mečevima igrati golove. Nasuprot tvrde Majorke, mislim da bi mogli da vidimo golove na obe strane, makar po 1.

Predlog: GG @ 1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje