petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi.

Na programu je nekoliko mečeva, a mi smo za Vas spremili zanimljivu najavu sa predlozima.

21:30h Valensija-Barselona

Nakon par jako loših sezona gde su završavali na dnu tabele, fudbaleri Valensije su prethodne sezone odigrali jako dobro. Sastav Rubena Barahe je završio na 9tom mestu, jeste da je to daleko od Evrope,ali je svakako značajno bolji ishod. Ove sezone su apetiti porasli i sada je cilj da se izbori mesto koje vodi u Evropu. U svrhu toga odrađen je jedan sasvim dobar prelazni rok, gde je pre svega, sačuvana okosnica tima. Svi bitni igrači iz prethodne sezone su ostali u klubu, a dovedena su dobra pojačanja, tako da bi Valensija mogla da bude još bolja u ovoj sezoni. U pripremnom periodu su odigrali zaista veliki broj utakmica i na tim mečevima je bilo dosta golova, tako da bi se na osnovu toga moglo naslutiti kako će ova ekipa da igra tokom sezone.

Barselona u ovu sezonu ulazi sa novim trenerom. Ćavija je zamenio Hansi Flik. Nisu mnogo menjali tim, dovedeno je svega par igrača, a najzvučnije je Dani Olmo. Celo leto je Barselona jurila Nika Vilijamsa iz Bilbaa,ali nisu uspeli da ga dovedu. Dani Olmo je došao kao sporedno rešenje tj neka uteha i možda način da se umire navijači koji su bili nezadovoljni transfer periodom, pogotovo jer je njihov najveći rival, Real, doveo igrače poput Mbapea i Kendrika. Morali su ih umiriti i sve je spalo na najboljeg strelca Eura, Danija Olma. Pod Flikom od Barselone bi mogli da očekujemo napadačku, efikasnu igru, jer je on trener koji forsira takav stil igre. Dakle, mogli bi videti dosta efikasnih mečeva od ove ekipe.

Prognoza: Otvaranje je prvenstva, teško je prognozirati pobednika, jer svi tek izlaze iz priprema,ali ono što bi mogli da vidimo jesu golovi.

Predlog: 3+ @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje