Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela i mi smo vam spremili najavu istih.

22h Selta-Atl Bilbao

Selta u ovo kolo ulazi nakon poraza protiv Atl Madrida. Odigrala je Selta jedan sjajan meču, pružili su veliki otpor Madriđanima,ali su na kraju poraženi i to golom pred sam kraj meča. Zaboleo je taj poraz,ali moraju ga zaboraviti i nastaviti dalje. Selta se nalazi prva iznad zone ispadanja. Od Kadiza koji je u zoni ispadanja imaju 5 bodova više, a do kraja ima 3 kola tj 9 bodova,dakle trka još uvek nije gotova,ali bi mogla biti ukoliko oni savladaju današnjeg rivala, a Kadiz izgubi od Sevilje.Selta ove sezone, kao i prethodnih, mnogo bolje igra na domaćem terenu nego na gostovanjima. Od kada su smenili Beniteza, igra im se drastično promenila, tj odustali su od Benitezovog defanzivnog stila igre i vratili se na stil koji im najviše odgovara, a to je ofanzivan. Igraju znatno efikasnije u poslednje vreme, dosta golova daju,ali retko kad sačuvaju svoju mrežu.

Njima danas gostuje Atletik Bilbao. Bilbao se trenutno nalazi na 5tom mestu sa 7 bodova više od Betisa. Ukoliko ovde ostanu neporaženi mogli bi i matematički obezbediti to 5to mesto i plasman u Ligu Evrope.Od trenutka kada su osvojili kup, forma Atletika je dosta pala. Svega 1 pobeda u poslednjih 5 kola. Čini se kao da su se opustili nakon osvajanja trofeja. Takođe, moram da napomenem, da je napad ove ekipe izuzetno dobar i efikasan,ali sa druge strane, odbrana je dosta loša. Na prste jedne ruke mogu da se izbroje mečevi na kojima oni izlaze netaknute mreže.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Guaita; Nunez, Starfelt, Jailson; Mingueza, Beltran, Rodriguez, Alvarez; Aspas, Swedberg, Larsen

Athletic Bilbao possible starting lineup:
Simon; De Marcos, Paredes, Vivian, Lekue; Prados, Vesga; I Williams, Muniain, Berenguer; Villalibre

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč na kojem ćemo videti golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.73


22h Getafe-Atl Madrid

Getafe u ovo kolo ulazi u dosta lošem raspoloženju. U padu su forme,u poslednja dva kola isto toliko poraza i to porazi bez postignutog gola. Ta loša forma se odražava i na tabelu, tako da oni sada rizikuju da ostanu i bez mesta u top 10 koje je bilo gotovo sigurno za njih. Upravo zbog toga treba očekivati neku vrstu ” reakcije ” ove ekipe, kako bi se probudili iz letargije u koju su zapali. Tu pre svega mislim na napad, koji tokom cele sezone funkcioniše jako dobro. Borha Majoral je u trci za najboljeg strelca lige, a nije daleko od njega ni Grinvud. Problem može da bude izostanak Majorala zbog povrede,ali ima dovoljno kvaliteta u ekipi da se nadomesti njegov izostanak. Getafe je tim koji igra posebno motivisano protiv velikih rivala, a današnji protivnik je baš takav.

Njima danas gostuje Atl Madrid. Atletiko je pobedom u prethodnom kolu došao na korak od obezbeđivanja mesta u top 4 tj mesta koje vodi u Ligu Šampiona. Potrebno im je u naredna tri kola da osvoje svega 1 bod, dakle, gotovo sigurno su obezbedili. Od ispadanja od Borusije u Ligi Šampiona, Atletiko nije pao, baš naprotiv, oni su podigli svoju formu u ligi. Pogotovo u defanzivnom delu tima koji ih je mučio tokom cele sezone. U ovo kolo ulaze sa serijom od dva meča na kojima nisu primili gol.Sigurno da će danas imati dosta težak izazov jer idu na veoma motivisanog rivala. Što se tiče napada, on je standardno dobar, retki su mečevi na kojima oni ne postižu ne jedan nego i više golova.

Očekivani sastavi:

etafe possible starting lineup:
Soria; Carmona, Djene, Alderete, Rico; Maksimovic, Milla; Greenwood, Moriba, Rodriguez; Latasa

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Witsel, Gimenez, Hermoso; Azpilicueta, De Paul, Koke, Lino; Llorente; Griezmann, Morata

Prognoza: Mogli bi da vidimo golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.98

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje