četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

Danas se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je jedan meč i mi smo vam spremili najavu sa predlozima za klađenje.

18h Leganes-Atl Bilbao

Leganjes, novajlija u la ligi, svoju povratničku sezonu je počeo dosta dobro. Otvorili su sezonu pobedom i remijem, što je za tim kojem je opstanak glavni cilj, sjajan učinak. Ipak, kako je vreme odmicalo tj kako su dolazili teži rivali, tako je njihova igra padala. U ovo kolo ulaze nakon dva uzastopna poraza. Prvo su poraženi od Majorke, da bi zatim izgubili u prethodnom kolu i od Betisa. Glavni problem ove ekipe je napad, ne samo golovi, nego i sama organizacija napada. Leganes postiže jako malo golova,ali još veći problem je sama količina stvorenih šansi, koja je zaista mala. Protiv Betisa su imali svega 3 šuta ka golu rivala, premalo. Posed lopte im je isto tako mali i time dozvoljavaju rivalima da kontrolišu igru. Upravo zbog toga trpi i njihova odbrana i čim su naleteli na napadački jače timove počeli su da primaju i golove.

Bilbao ovo kolo dočekuje u nešto boljem raspoloženju. Oni su sezonu počeli malo lošije, kiksevima koji nisu bili očekivani,ali nisu bili kompletni. Kako vreme odmiče i kako se vraćaju svi igrači u prvu postavu, pre svega Wilijams, tako i njihova igra biva sve bolja i bolja. U ovo kolo ulaze nakon velike pobede nakon preokreta i to sa igračem manje. Sigurno da im je ta pobeda dodatno podigla moral i da će na krilima te pobede da igraju znatno bolje. Posebno može da raduje učinak napada koji je postigao 3 komada. Problem je odbrana koja nikako da sačuva svoju mrežu. Nije bilo meča ove sezone na kojem oni nisu primili gol. Isto tako, problematična je i igra na gostovanjima. Mnogo bolji su na strani,ali moraju zaigrati znatno bolje, tu nema šta.

Prognoza: Jedan dosta neizvestan meč na kojem su gosti blaži favoriti i mogli bi do pobede.

Predlog: X2 i 2+ @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje