nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim u problemima, loša forma i 3 odsutna startera!

Jedan tim neće moći da računa na svoja 3 standardna igrača. Pored kadrovskih problema, forma je takodje loša. Ovo bi trebalo da iskoristi tim na drugoj strani. Predložena kvota je oko 1.60, a meč možete preuzeti okvirno 01:30h.

➡️ BRAZIL: Serie B
🇧🇷 02:00 Guarani – America MG na manji ulog X2&0-3 (1.62) ✅/ 2 (2.40)

Guarani je samo na trenutak prekinuo crni niz, međutim nisu nastavili u pobedničkom timu, jer ih je u prošlom kolu savladala Coritiba. Trenutno se nalaze na pretposlednjoj poziciji, sa osvojenih 3 bodova. Pored loše forme, nedostajaće još 3 startera Luan Dias (4/0 M), Caio Dantas (4/1 F) i Aiton (4/0 F). Sva trojica odsustvuju zbog povrede.

Na drugoj strani, America MG želi da nastavi svoj nepobedivi niz. Na 5 odigranih utakmica, imaju učinak od 3 remija i 2 pobede. Očekuje se slična formacija kao i do sada, jer nema većih kadrovskih problema.

S obzirom na trenutnu situaciju, America MG je blagi favorit. Prvi razlog je odsustvo 3 startera Guarania, a drugi razlog trenutna loša forma tima. Ovo bi trebalo da iskoristi America MG i produži svoj nepobedivi niz. Predlažemo na manji ulog tip X2&0-3, kao i čistu 2 (2.40). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje