nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim putuje sa igračima iz akademije u sastavu!

Meč bez značaja za jedan tim, zato će na teren sa podmlađenim sastavom. Ovo situaciju bi trebalo da iskoristi protivnik! Predložena kvota je 1.60, a meč okvirno možete preuzeti do 20:40h.

➡️ FRANCUSKA: Ligue 2
🇫🇷 20:45 Rodez – AC Ajaccio D2+ (1.60) ✅ 

Meč lopta za Rodez da se nađe u playoffu baraža za Ligue 1. Trenutno zauzimaju 5m poziciju na tabeli, inače poslednje mesto u playoffu. Potrebna je pobeda, kako hi zadržali trenutnu poziciju. U slučaju da Paris FC ne savlada Bastiu, a Rodez ostvai pobedu, mogao bi da se nađe na 4. poziciji. Kadrovski gledano, tim nema bitnijih izostanaka, svi igrači su spremni za veliki meč.

Sa druge strane AC Ajaccio imao je razočaravajuću sezonu. Nalaze se na 14. poziciji sa osvojenih 46 bodova. Na kraju sezone, svakako će uslediti reforma tima. Što se tiče sastava za ovaj meč, trener Tony Strata odlučio je da se osloni na mlade igrače iz akademije. „Imamo mnogo mladih igrača iz trening centra koji pokazuju želju i motivaciju na terenu“.

Izvor

Na kraju krajeva, Rodez ima jasan cilj, a to je pobeda. Imaju sve u svojim rukama, protivnik koji dolazi sa mladim igračima, svoje navijače i domaći teren. Najbolji mogući poklon navijačima je upravo pobeda večeras. S obzirom na ovakvu situaciju, igramo tip D2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje