četvrtak, 12. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim će danas igrati bez čak 9 igrača!

Jedan tim će danas igrati bez 9 igrača, među kojima je i prvi strelac tima, meč okvirno možete preuzeti do 18 časova, a predložena je kvota 1,75

PYUNIK YEREVAN

Ekipa Pjunika prošla je već dva kola kvalifikacija za Ligu konferencija i sada žele da se nađu i u grupnoj fazi evro takmičenja, najpre su izbacili makedonsku Strugu, poraz u gostima 2:1 i pobeda na domaćem terenu 3:1. Potom su bili bolji od kazahstanskog Ordabašija sa dve minimalne pobede 1:0.

Izostanci: Za današnji meč Pjunik će imati isti sastav kao i za prethodne mečeve


CELJE

Navijači Celja svakako ne mogu da budu zadovoljni ispadanjem u kvalifikacijama za Ligu Evrope od irskog Šamrok Roversa u prethodnom kolu, pobeda na domaćem terenu 1:0, a potom poraz u gostima 3:1. Pre toga ispali su i iz kvalifikacija za Ligu šampiona od slovačkog Slovana, pobeda na domaćem terenu 1:0, ali i jako ubedljiv poraz u gostima 5:1. Pre toga izbacili su estonsku Floru. Za vikend su remizirali sa Olimpijom u domaćoj ligi 2:2.

Izostanci: Za danas će imati čak 9 izostanaka igrača, to su: Aljaz Krefl (7u/0g/1a odbrana), Klemen Nemenić (4u/0g/0a odbrana), Nejc Ajhmajer (0u/0g/0a odbrana), Denis Popović (7u/0g/1a sredina), Marco Dulca (7u/0g/0a sredina), Mark Zabukovnik (3u/1g/0a sredina), Tamar Svetlin (4u/1g/0a sredina), Armandas Kucys (9u/2g/1a napadač – prvi strelac tima), Nikito Iosifov (1u/0g/1a – napad)


Mišljenje urednika i prognoza: Pjunik je do sada pokazao da na domaćem terenu u Jeremeniji igra sasvim drugačije nego kada je reč o gostima, isto je i sa Celjem, koje van Slovenije do sada ne pokazuje partije koje su na nivou, uz to danas će biti oslabljeni i bez 9 igrača, pa ćemo pokušati sa igrom W1 po kvoti 1,75 (u slučaju remija vraća se ulog)

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje