petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Izostaju prvi strelac i asistent tima, uz još par standardnih igrača!

Danas će jedan tim odigrati bez svog najboljeg strelca i asistenta tima, kao i bez još petorice igrača, od kojih su neki  imali bitnu ulogu u sezoni do sada. Drugi tim bez probelema oko sastava. Meč možete preuzeti okvirno do ponoći, a kvota na naš predlog je 2,05!

Radi se o susretu Brazilske Serije B, a od 00:15 sastaju se ekipe Confianca i Guarani, radi se o meču u okviru 10.kola

Ekipa Cofianca se nalaz na 16.mestu sa učinkom od 1 pobede, 5 remijai 3 poraza i gol razlikom 8:12. Na svom stadionu ostvarili su učinak 1 pobeda i 3 remija (6:5) i nemaju poraz u ligi. Za današnji meč trener tima može da računa na sve svoje bitne igrače, uz to na ovom meču debitovaće novi trener Daniel Paulista koji je tim preuzeo u četvrtak.

Što se tiče ekipe Guarania, oni se nalaze na 15.mestu sa učinkom od 2 pobede, 2 remija i 5 poraza i gol razlikom 8:12. Na gostovanjima su ostvarili skor 2 pobede i 2 poraza uz gol razliku 3:4. Za današnji meč oni neće moći da računaju na 6 igrača, to su prvi strelac i asistent tima Junior Todinho (8 mečeva/3 gola/2 asistencije), potom na još jednog napadača Giovannya (8/0/0), potom na vezne igrače Arthur Rezendea (4/0/0), ,,desetku“ Lukas Crispima (8/1/0), Igora Henriquea (2/0/0) i defanzivca Bruna Silvu (4/0/0)

Link do vesti: https://www.goal.com/br/not%C3%ADcias/confianca-x-guarani-onde-assistir-ao-vivo-horario-escalacoes/1c4d0r5x04d1v1bb9xuog6pwtr

Mišljenje urednika: Duel začelja gde iako je početak sezone, deluje da bi osvojeni bodovi u ovom meču mogli da donesu mnogo u borbi za opstanak za oba tima, gosti bez nekoliko jako bitnih igrača za svoju igru, protiv čvrstog domaćina koji po nama ne gubi danas, naš predlog je igra 1X&1-3 gola po kvoti 2,05 ,ali se vi svakako možete opredeliti i za neku drugu igru.

1:0


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje