ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Italija Serija A – poeni igrača (7. Jun)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Od 20:45h odigraće se drugi susret finala plejof serije za prvaka košarkaške lige Italje, u prvom meču Virtus je savladao Armani Milano 83:77.

Meč je od strane kladionica prognoziran na 161 poen, što su ovi timovi prolazili samo jednom u tri odigrana meča ove sezone.

U pomenuta tri odigrana meča, fantastične partije pružao je krilni centar Armani Milana, Zack LeDay, koji je u svakom od ovih mečeva prebacivao današnji postavljenu marginu, u prvom susretu odigranom u decembru postigao je 16 poena uz šut iz igre 6 od 9 i slobodna bacanja 3 od 5 za svega 17 minuta na parketu. U partiji odigranoj u aprilu, postigao je 21 poen, ali je odigrao 29 minutu uz šut iz igre 7 od 11 i 6 od 7 slobodna bacanja, dok je i u prvom meču ove seriji kad je njegov tim poražen, postigao 16 poena za 35 minuta uz slobodna bacanja 6 od 6 i šut iz igre 4 od 9.

Jasno je da će Armani danas tražiti brejk, a za to će im biti potrebna odlična partija ovog igrača koji može da ugrozi koš rivala na više načina, kako igrom u reketu, tako i šutem za tri poena, uz prosečno pogođenih 6 bacanja koliko je imao ove sezone protiv Virtusa, očekujemo da prebaci marginu i danas.

Z.LeDay (Armani Milano) 13.5 plus   – 11 poena (10 na poluvremenu)


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom


Foto: https://www.flickr.com/photos/pablocanateam/2520698480/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje