nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

PREMIUM – iskoristite julsku donaciju! Od avgusta nove

Predstoji nam uzbudljivi period u svetu klađenja, a kako sezona kreće u većini liga, savetujemo Vas da uzmete pakete i kredite do kraja meseca jula, jer od avgusta imamo nove visine za donacije.

Kraj jula, tačnije 27. jul rezervisan je za početak Olimpijade, gde ćemo do 10. avgusta i finala tipovati Poene igrača u košarci.

Avgust prepun fudbala: Početak avgusta je rezervisan za Superligu Srbije i MLS ligu. Sredinom Avgusta nam se pridružuju Serija A, La liga, engleska Premijer Liga i nemačka Bundesliga. Iz svake lige možete nedeljno da očekujete 3 do 5 predloga. Tu su naravno i gotovo svakodnevni specijali za kornere i kartone.

Zašto uzimati PREMIUM kod nas? Postojimo od 2016.godine i pomažemo kladioničarima u izboru opklada.

Kako se razlikujemo od konkurencije? Kod nas pored standardnih mesečnih paketa, postoje i krediti koji se troše po volji čitaoca, i traju neograničeno.


Za svaki premium članak vam je potreban kredit kako biste ga videli. U mogućnosti ste da ga uzmete donacijom uz neki od sledećih paketa:
50 kredita – 15 evra (1800 dinara) 
90 kredita – 20 evra (2400 dinara) 
200 kredita – 30 evra (3600 dinara) 
Mesečni paket – 40 evra (4000 dinara) – od datuma donacije 30 dana neograničenog kredita, do istog dana narednog meseca.

Požurite i javite se na email adresu: [email protected]


Zašto imamo Premium?
Zato što pišemo članke volonterski.
Mi nemamo nikakvu platu za ovo što radimo, a time što donirate, podstičete rad Portala.

Hvala


NAČINI DONIRANJA:

Ukoliko želite da postanete naš Premium korisnik, javite nam se na e-mail [email protected], navodeći iz koje ste države i koji način donacije želite da koristite.

Za korisnike iz Srbije, u ponudi su PostNet, donacija na račun u MaxBet, Mozzart,Admiral Bet i Soccer kladionici, za korisnike iz Crne Gore, BiH i Hrvatske u ponudi su PostCash i Western Union, a za korisnike iz Makedonije donacije iz banke na denarski račun. Takođe, za donacije iz inostranstva je u ponudi su Skrill i Western Union.

*Prilikom donacije i poslatog dokaza na email, molimo vas za strpljenje od 24h u čijem roku će vam biti dodan kredit.

Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!! – Sportske novosti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje