sreda, 03. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti danas bez nekoliko važnih igrača

Jedan tim će danas imati problem oko sastava, mali roster, a izostaje nekoliko igrača, meč okvirno možete preuzeti do kasnih večernjih časova u ponedeljak, a predložena je kvota 1,55, kao i predlog kvote 1,60.

Ekipa Democata SL je u okviru 4.ranga brazilskog fudbala trenutno na 6.mestu sa skorom 2 pobede, 4 remija i 4 poraza uz gol razliku 5:11. Na svom stadionu igraju dosta bolje i dosta čvrsto i imaju 1 pobedu, 3 remija i 1 poraza i gol razliku 3:4. Za današnji meč po našim informacijama nemaju bitnih izostanaka u timu, Matheus Sacramento će biti glavna pretnja po gol gosta.

Sa druge strane tim Serra FC se nalazi na 5.mestu sa 4 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 10:12. U gostima skor 1 pobeda, 2 remija i 2 poraza i gol razlika 6:8. Pred današnji meč očekuje se da tri igrača propuste ovaj susret, to su M. Saavedra (napad), Ícaro (sredina), Alex (odbrana)

Mišljenje urednika: Iako se radi o specifičnom takmičenju, koje nam nije toliko poznato, izostanak trojice igrača u ekipi gosta mogao bi da bude problem, u 3 od 4 meča kada nisu slavili, prolazila je igra 1X&1P0-1 gol, a to je upravo i naš predlog za danas po kvoti 1,55, uz to možete pokušati i sa igrom NG koja se plaća kvotom 1,60

1:2 (golovi u 92 i 94 minutu)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje