četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez prvog strelca, trećeg asistenta i još trojice igrača!

Gosti će na ovom meču igrati bez svog prvog strelca, potom trećeg asistenta tima, a faliće još trojica igrača, domaći tim osetno pojačan i bez puno izostanaka danas. Meč možete odigrati do 18 časova!

Radi se o susretu Italijanske Serije B, a od 18 časova se sastaju ekipe Empolija i Krotonea, u pitanju je meč u okviru 22.kola.

Pozicija na tabeli domaćina: Empoli je na početku sezone važio za jednog od favorita za povratak u Seriju A, ali do sada jako turbulentna sezona za ovaj tim i tek 16.mesto sa 5 pobeda, 9 remija i 7 poraza uz gol razliku 21:27.

Skor na domaćem terenu: Na svom stadionu tim Empolija igra jako dobro, imaju samo jedan poraz do sada u sezoni uz 4 pobede i 6 remija, gol razlika 15:10.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Empoli ne blista u poslednjih 5 mečeva, zabeležili su 3 remija na domaćem terenu (svi rezultatom 1:1), dok su dva gostovanja poraženi.

Dolasci igrača tokom zime: Tokom zimskog prelaznog rok tim je pojačan dolascima nekoliko igrača iz najjačeg ranga, u odbrani pojačanja su S.Pinna (desni bek – Kaljari), Fiamozi (desni bek – štoper – Leće) i Sieralta( štoper – Udineze) sva trojica su na spisku igrača za ovaj meč, potom u venzom redu stigli su Zuravsk (centralni vezni – Fiorentina) i Henderson (centralni vezni – Verona), dok je napad pojačan krilnim napadačem Đenarom Tutinom koji se već upisao u strelce i odigrao 2 meča, stigao iz Napolija, kao i Cicireti iz istog kluba, najveće pojačanje trebalo bi da bude prošlogodišnji najbolji strelac Serije B, Andrea La Mantia koji je stigao iz Lećea na pozajmicu. U klub je 26.janura stigao i novi trener Paskale Marino.

Izostanci: dvojica standardnih veznih igrača napustila su klub posle isteka pozajmica, Jakopo Dezi (20/3/2) se vratio u Parmu, dok je  Karim Laribi (16/0/1) vraćen Veroni.

Spisak igrača Emolija za meč sa Krotoneom (screenshot sa twitter naloga klubA)

Pozicija na tabeli gosta: Krotone ove sezone igra jako dobro i za sada ima realne izglede da bori za povratak u društvo najboljih, nalaze se na 3.mestu sa 10 pobeda, 4 remija i 7 poraza uz gol razliku 33:24.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima tim ne igra kao na domaćem terenu, mada su zabeležili 4 pobede, uz to imaju 1 remi i 5 poraza uz gol razliku 13:13.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Krotone je zabeležio 4 pobede i 1 poraz (u prošlom kolu na domaćem terenu od Specije 1:2), po dve pobede na domaćem i gostujećem terenu.

Izostanci: Timu će faliti najviše dvojca napadača – prvi strelac Simy Nwankwo (22 meča /  10 golova/2 asistencije), kaoi krilni napadač Junior Messias (22 meča/ 2 gola/4 asistencije) koji je treći asistent tima, uz njih neće biti ni povređenih Ruttena (6/0/0 sredina) i Zanelattoa (12/1/1), kao i štopera Maronea (19/1/0) koji je suspendovan. Napadač Luka Vido (13/0/0) vratio se u Atalantu po isteku pozajmice.


Mišljenje urednika: Empoli je i u dosadašnjem toku sezone pokazao da na domaćem terenu teško ko može da mu odnese bodove, dolazak puno igrača iz jačeg ranga uz novog trenara mogao bi da donese ekipi novi elan koji će iskoristiti upravo u meču sa jednim od timova koji igra jako dobro ove godine, naročito zbog činjenice da će napad gostiju biti znatno oslabljen, naš predlog je igra 1X&0-3 po kvoti 1,80!

3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje