ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Faliće im dva golmana i još 4 igrača

Jedan tim danas neće imati na raspolaganju svoja dva golmana i još 4 igrača, drugi tim kompletan, meč okvirno možete da preuzmete do 20 časova, a predložena kvota je 1,75.

Ekipa Stade Nyonnais nalazi se na 6.mestu sa skorom 2 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 7:8. Na svom stadionu su do sada odigrali dva meča, savladali su Belinconu 2:1, uz poraz od Šafhausena 0:3. Osim uvodnog meča u sezoni protiv Vaduza kada je bilo 0:0, svi ostali mečevi otišli su u 3+. Tim će biti u sastavima iz prethodnih kola, ne fali nijedan ključni igrač tima.

Sa druge strane, ekipa Lausanne Ouchy je posle ispadanja iz Super lige, u uvodnih pet kola ove sezone osvojila samo 2 boda, imaju skor 2 remija i 3 poraza i gol razliku 5:9. U gostima su poraženi od Ksamaksa 3:2, Vaduza 3:1, uz remi protiv Tuna 1:1. Ono što ih dosta muči na uvodu u sezonu jesu odlasci puno važnih igrača iz prošlogodišnjeg tima što je očekivano, ali i povrede prva dva golmana tima, to su D. Da Silva (prošle sezone prvi golman), kao i N. Noverraz. U odbrani će faliti Camara (5u/0g/0a) koji je suspendovan, kao i povređeni H. Lukembila (0u/0g/0a), dok u napadu nema Abi-a (1u/0g/0a) i Okuka (1u/0g/0a).

Mišljenje urednika: Međusobni mečevi ovih rivala obiluju golovima, a u ovom trenutku domaćin nam deluje mnogo bolje na početku sezone, gostima će faliti nekoliko igrača, a po nama će to biti dovoljno da ne mogu do sva tri boda, pa je naš predlog igra 1X&2+ po kvoti 1,75.

0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje