Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] Evroliga- Poeni igraca

Predlozi izgledne sanse za prolaz


Urednik Ixa91

Citajte vesti PRVI na pravom mestu – www.sportskenovosti.net


C. Moneke (Baskonia) alt 11.5+/13.5+ 19pts

Zvezda docekuje Baskoniju danas u Areni, mec je progonoziran 165 poena gde je domacin favorit sa hendikepom od 3.5 prema bukmejkerima.

Crveno-beli su nakon trijumfa u Parizu, izgubili iznenadno od Splita, te pred punom Arenom se ocekuje njihova reakcija pogotovo od novopridoslog Codi Millera Mcintyre (bivseg igraca Baskonie). Milos Teodosic je suspendovan za ovaj mec.

Zvezda i pored brojnih pojacanja, nije dovela adekvatnu cetvorku. Trenutno tu poziciju pokriva Mike Daum, koji predstavlja defanzivnu boljku u beogradskom timu. Dejan Davidovac moze da pokriva istu poziciju, a pomalo i Kalinic.

Smatramo da ovi igraci ne mogu da zaustave Chima Monekea. Nigerijac igra solidno i pod novim trenerom gde belezi 20 i 14 u ACB, i 13 u Evroligi. Za nasu opkladu moze biti dobro sto je na proslom mecu imao ocajan sut za 3 poena, gde je promasio svih 5 suteva.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje