Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (17.10.)

Predlozi izgledne šanse za prolaz


W. Baldwin (Fener) alt 14.5+/16.5+

Hrvatska 15.5+

Wade je bio krajnje ocajan u porazu od Zvezde sa svega par suteva (1/6). U prvom mecu za Fener je bio dobar sa Olympiakosom kada je imao 19 poena, dok je protiv Efesa imao 15 poena uz ocajan sut (5/17). Ukoliko uzme svoju dozu suteva, mozemo ga ocekivati oko granice, a jedina prepreka u nasim ocima ovde je eventualni blowout turske ekipe koja ce sigurno imati reakciju nakon poraza u domacoj hali.

S. Napier (Bayern) alt 10.5+/12.5+

Hrvatska 11.5+

Shabazz kako je startovao sa Realom gde je imao 25 poena, usporio je protiv Panathinaikosa sa svega 4 suta i 8 poena, a u najsvezijem izdanju protiv Partizana imao je 10 poena uz 9 suteva. Odbrana Parisa ne deluje kao nepremostiva prepreka gde su Fracnuzi primali od Dimitrijevica 9, Nedovic 21 Cannan 14 Miller 9, Nunn 16 Brown 14.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje