nedelja, 30. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] EURO Specijal faulovi 23.Jun

Još jedan predlog za danas,ali su sada na redu faulovi.

Njih možete odirati u maxbetu i mocartu, što ja znam,a moguće da ima i u drugim kladionicama,ali u okviru SPECIJALA. Osim u mocartu kod njih je u samoj ponudi meča.

21h Škotska-Mađarska

Jedan sjajan meč nas očekuje. Duel dva tima koja se bore za prolaz dalje. Onaj ko bude poražen taj ispada, a samim tim očekujte veliku nervozu na terenu,ali isto tako i veliku tenziju kako meč bude odmicao i to tenziju između timova, a to može da dovede i do grubosti.

Generalno ovo je susret dva različita stila igre. Sa jedne strane su Mađari koji vole brzu igru, a sa druge strane Škoti koji vole sporiju.

Idemo prvo sa Škotima. Oni kako bi nametnuli svoj stil igre i kako bi usporili igru Mađarske, oni moraju da prave faulove. Jedino sa mnogo malih faulova mogu to da zaustave. U prva dva kola su napravili ukupno 20 faulova, što je prosek od 10 po meču. U toku kvalifikacija, taj prosek je bio nešto veći i iznosio je 12.6 po meču.

Sa druge strane imamo Mađare. Oni su sami po sebi dosta temperamentna ekipa i ekipa koja želi loptu u svom posedu. Čim izgube loptu kao osice napadaju rivale, a to dovodi i do faulova, jer su im uvek “ na nozi “. Oni su u prva dva napravili 19 faulova, što je u prosek 9.5 po meču. U kvalifikacijama je brojka bila veća i iznosila je 12.3 po meču.

Prognoza: više od 22.5 faulova na meču @ 1.85 maxbet i mocart

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje