nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez drugog golmana, kapitena, i još 9 fudbalera!

Jedan tim će danas da broji čak 11 izostanaka, među kojima su drugi golman i kapiten. Članak otvarati do 17 časova, a predložena kvota je 1.85.


U pitanju je 2. kolo danskog Kupa, a od 17 časova, između ostalog, sastaće se SfB-Oure i AB Copenhagen. Obe ekipe su u prvom kolu savladale svoje protivnike, SfB e igrao protiv Otterupa 4:2, a AB je savladao tim Ledoje-Smorum sa 2:1.

Za slučaj da za ove timove niste čuli, Sfb se takmiči u 4. ligi gde trenutno zauzima 7. mesto od 12 ekipa, ima 7 bodova u prvih 5 kola, tj. skor 2-1-2 uz gol razliku 7:6, a u poslednja 3 kola su upisali 2 pobede, tako da polako podižu nivo igre. AB igra u trećoj ligi, gde zauzima 6. mesto od 12 ekipa, što bi se reklo da je tačno jedan rang negde razlika u kvalitetu između ovih rivala. AB ima 6 bodova iz 5 kola, skor 1-3-1 uz gol razliku 8:10.

Kada je reč o izostancima, nismo uspeli da nađemo relevantne podatke o postavi četvrtoligaša, ali za AB neće igrati čak 11 fudbalera, među kojima su kapiten i drugi golman tima. Za AB Copenhagen neće igrati Albert Gaub-Jakobsen (3n/0g/0a, drugi golman ekipe), Erik Lindell (6n/0g/0a, desni bek), Hördur Askham (6n/1g/0a, centralni bek), Ibrahim Doumbia (5n/0g/0a, centralni bek), Rasmus Brodersen (6n/1g/0a, levi bek), Daniel Pedersen (5n/0g/0a, defanzivni vezni, kapiten), Mark Garly (6n/0g/0a, centralni vezni), Hakim Sighaoui (5n/0g/0a, centralni vezni), Christian Wagner (5n/1g/0a, centarfor) i Emil Mygind (0n/0g/0a, ofanzivni vezni), dok je Emil Wass (5n/0g/0a, centralni vezni) pre 5 dana prešao u Helsingör. Pritom, reč je o fudbalerima koji imaju minutažu ove sezone, tako da je veliko pitanje u kom će sastavu gosti na teren danas, kao i koliko ih generalno zanima Kup, što je uvek pitanje kod ovakvih mečeva.

Dakle, nemamo najpoptunije informacije, ali sigurno da će SfB, koji je ipak u nižem rangu, dati sve od sebe da ostvari što bolji rezultat, pogotovo kada će igrati protiv oslabljenog rivala. Pokazali su u prvom kolu da vole da se nadigravaju, da polako dižu formu u prvenstvu, pa ćemo probati sa tipom „1X“ po kvoti 1.85. Naravno, vrlo oprezno, jer ipak nemamo sve informacije, ali sam podatak da gostima fali 11 fudbalera zvuči neverovatno.

3:3


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i sled akcija ove opklade ne mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje