utorak, 24. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će trener odmoriti dosta bitnih igrača!

Jedan tim će danas igrati sa dosta izmenjenim sastavom jer će trener odmarati dosta igrača. Meč okvirno možete preuzeti do kasnih večernjih časova u utorak, a predložena kvota je 1,75.

Ekipa Colo Colo predstavljala je Čile u okviru najjačeg takmičenja na kontinentu Kopa Libertadoresu, gde su završili kao treći u grupi sa Deportivo Pereirom, Monagasom i Bokom Juniors i sa skorom 1 pobeda, 3 remija i 2 poraza (3:5), ,,ispali“ u manje takmičenje Copa Sudamericana. Prošle godine Colo Colo je imao isti put, a na svom stadionu u prvom meču dobio je brazilski Internacional 2:0. Igrači ovog tima imali su 7 dana da odmore za ovaj meč i da se spreme, pa se očekuje najjača postava.

Sa druge strane je ekipa America MG, predstavnik Brazila koji je u grupnoj fazi ovog takmičenja zauzeo 2.mesto u grupi sa Penjarolom, Milionariosom i Defensom, u gostima su imali skor 1-1-1 (4:4), a pobedom u zadnjem kolu u gostima protiv Penjarola 1:2, koji je izgubio sve šanse da prođe dalje, uspeli su da budu na drugom mestu. Ono što je bitno za ovaj meč, to je da će trener tima koristiti kombinovan sastav jer ih za 3 dana očekuje meč kupa sa Korintijansom gde žele da odu što dalje zbog premija koje daje FSB.

Mišljenje urednika: Colo Colo je tim koji je svakako nivo najjačeg takmičenja na kontinentu, verujem da bi America sa najjačim timom mogla da im parira, ali pošto će dosta važnih igrača da odmori na ovom meču, pobeda Colo Colo-a u ovom susretu bi trebala da dođe po kvoti 1,75.

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje