subota, 06. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će igrati sa timom sastavljenim od omladinaca, samo golman senior

Jedan tim će danas igrati u sastavu sastavljenom samo od igrača iz omladinskog pogona, a jedini senior će biti golman. Meč okvirno možete preuzeti do kasnih večernjih časova u sredu, a predložena je kvota 1,55

Radi se o utakmici Kupa Venecuele u kojem se od 01:30 posle ponoći sastaju vodeći tim na tabeli prve lige Carabobo i ekipa Puerto Cabelo.

Domaći sastav nastavlja da u kupu šansu daje omladincima, u prošlom meču su oni poraženi, ali svakako da stiču iskustvo koje će u budućnosti moći da koriste. Sastav čine igrači rođeni od 2004. do 2007.godine, sa izuzetkom golmana Gil-a.

Sa druge strane gosti su do sada ostvarili 2 pobede i poraz u grupnoj fazi kupa, nalaze se na prvom mestu koje dele sa ekipom Jarasujanos koja takođe ima isti skor, dok je Karabobo na poslednjem mestu sa 3 boda. Danas se očekuje najjači sastav tima, mada će i sa bodom ostati na prvom mestu.

Mišljenje urednika: Ekipa Carabobo je pokazala da je kup ne zanima previše, fokusiraju se pre svega na ligu i danas će mladi momci opet pokušati da se nametnu i odigraju najbolje što mogu, po nama je gost veliki favorit, a kvota na igru X2&0-3 je solidnih 1,55.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje