nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (30.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 11h!


Chunichi Dragons – Yokohama Baystars 6,5+ 1,90 ulog 3K, sigurnost 3/10

6:7

Sutra od 11h je na redu novi susret ove dve ekipe. Danas su gosti vodstvom sjajnoj Romera savladali Dragonse 4:0. Sutra će biti blagi favoriti.

Hiroto Takahashi, dečko koji ima samo 19 godina, a ovo će mu biti debi u NPB ligi. Desnoruki bacač igrao je za 2.tim Dragonsa prošle godine i nije se baš najbolje snašao, ali je stekao bar iskustvo.

Kenta Ishida, levoruki bacač koji će uskoro napuniti 29 godina. Njegova 8. sezona u klubu i uopšte u ligi. Brojke su mu šarene, a on se ne kategorizuje kao startni bacač, nego kao relifer. Prošle sezona visoka ERA od 5.73 uz negativan rekord 1-2.

Kao što smo rekli danas je Romero u 8 izmena samleo palicu Dragonsa, dozvolišvi im samo 2 udarca. S druge strane Yokohama je na vreme dala poene, a na kraju samo 8 udaraca sa njihove strane je bilo dovoljno za 4 poena.

Ovde imamo zaista jedan mlak bacački duel, gde će bacači pokušati ali ne bi smeli da budu glavna uloga ovog meča. Mana ovih ekipa jeste ofanziva, ali kad će ekplodiraju ako neće u ovakvim uslovima. Malu prednost na našoj strani možemo tražiti kad uđu reliferi, jer su ovo dva najgora bullpena u ligi trenutno!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje