Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] Autsajder bez 2 standardna igrača, protiv prve postave favorita!

Favorit neće štedeti startere večeras, na drugoj strani autsajder sa lošom formom i bez 2 bitna igrača. Predložena kvota je 1.60, a meč počinje u ranim jutarnjim satima.

➡️ BRAZIL: Copa do Brasil
🇧🇷 02:30 Sao Paulo – Aguia De Maraba DI1+&3+ (1.60) ❌

S obzirom na to da su klasifikacije za Libertadores u toku, Sao Paulo čak može sa priušti da na terenu izvede izmešani sastav. Međutim, Serie A je bila nedavno suspendovana zbog poplava u Rio Grande-u, tako da je ponestalo takmičarskog ritama prvom timu. Dakle, tendencija je da glavni trener Zubeldía igra sa najjačim sastavom.

Sa druge strane, cetvrtoligaš Aguia De Maraba dolazi nakon 8 utakmica bez pobede. Novi trener Glauber Ramos nije uspeo da debituje pozitivnim rezultatom, samim tim moraće danas da nešto menja u sastavu. Klub je takodje registrovao nove igrače, međutim nisu upisana u republičko takmičenje. Diego Augusto (4/0 D) nema pravo igranja, jer je igrao za drugi tim, dok je veznjak Marcos Wanderly (4/0 M) dobio direktan crveni karton u prvom meču.

Sve u svemu, Zubeldía trener Sao Paula ima odličan skor 8 utakmica bez poraza, samim tim sumnjam da će to pokvariti u ovom meču, s obzirom sa kakvom postavom će igrati. Na drugoj strani Aguia de Maraba ima vrlo težak zadatak, da ostvari pobedu sa 3 gola razlike. Međutim, neće moći da računa na 2 standardna igrača i na ostala pojačanja. Sve osim ubedljive pobede domaćina, biće pravo iznenađenje, zato predlažemo tip DI1+&3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje