Sunday, 27. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

“Parni valjak” uverljiv protiv Krke

KK Partizan je u subotu pred 10.500 svojih navijača u “Beogradska Arena” uspeo da veoma ubedljivo savlada ekipu, Krke (96:63) u okviru 6. kola regionalne ABA lige.

U sastavu “crno-belih” na ovoj utakmici nije bilo – Karlika Džonsa, Ajzaka Bonge i Tajrika Džonsa, te su dosta prostora za igru dobili mladi igrači. Najefikasniji pojedinci sa po 16 poena su bili – Dvejn Vašington i Mario Nakić, dok su svoj doprinos dali i – Aleksej Pokuševski sa 14, Balša Koprivica sa 10, Ajzea Majk sa 9, te talentovani Mitar Bošnjaković sa 7 poena.

Kod gostiju iz Novog Mesta dvocifreni učinak su ostvarili – Mark Garsija sa 14, Jan Čebašek sa 13 i Miha Cerkvenik sa 10 koševa.

“Dopustili smo na početku mnogo lakih šuteva za tri poena. Kasa smo to krenuli da sprečavamo, utakmica je dobila potpuno drugi tok. Generalno, odigrali smo dosta ozbiljno. Zadovoljan sam pre svega što su mlađi igrači igrali dosta i iskoristili šansu. Prvenstveno u odbrani, ali su i napadački bili raspoloženi. Hvala svim ljudima koji su večeras došli da nas podrže”, istakao je trener tima – Željko Obradović.

Košarkaši Partizana i dalje jedini imaju maksimalan skor u ABA ligi 6/6, te su svakako na samo vrhu tabele. U narednom kolu predstoji im gostovanje sastavu FMP-a.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje