Tuesday, 22. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Parni valjak melje

Rukometaški klub Partizan melje ove sezone.

Partizan je ovog vikenda savladao u derbiju kola, Dinamo iz Pančeva i tako nakon 4 kola ostao jedina neporažena ekipa u ligi. U prethodna tri kola su savladali Vojvodinu u Novom Sadu i Zvezdu i večitom derbiju, što dodatno daje na težini tim pobedama.

Partizan je Dinamo savladao rezultatom 28-27 i to bez kapitena Nikole Zečevića koji je povređen.

Najbolji u dresu Partizana je bio Veljko Popović sa 7 postinugih golova.

” Imali smo veliki broj grešaka, ali moram priznati i dosta sreće, međutim na kraju se računaju samo bodovi i to je u ovom trenutku najvažnije. Atmosfera je bila dobra i bilo je lepo igrati u punoj dvorani. Mi smo se već okrenuli narednom protivniku, Metaloplastici koja nam u petak stiže na Banjicu. Naša želja je jasna, želimo da nastavimo niz pobeda”  izjavio je Popović nakon samog meča

Ni trener Partizana, Đorđe Ćirković nije krio zadovoljstvo:

” Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da smo podelili bodove. Dinamo je igrao disciplinovano i sa sjajnom energijom, a tako nešto smo i očekivali. Mislim da su bili blizu maksimuma, što je sjajno za tako mladu ekipu. Mi smo pored bodova dobili mnogo toga, iako nam na ovoj utakmici nije radila desna strana koja je u prva tri kola postizala i pedeset odsto golova. Zato su neke druge linije preuzele odgovornost i rešavale akcije. Vidim i znam da imamo još dosta da radimo, ali imamo vremena i rešićemo sve. ”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje