četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Ostaju li gosti neporaženi protiv ekipe koja je već obezbedila ulazak u viši rang?

Od 18 časova u duelu Druge lige Češke Republike sastaju se ekipe Sigme Olomouc i Vitkovice.

Sigma Olomouc se nalazi na prvom mestu i već je jednom nogom u Prvoj ligi, drugoj ekipi na tabeli beže 8 bodova, dok je trećeplasirani tim udaljen velikih 13 bodova. Sigma ima skor 17-4-2 i gol razlika 49:17. Na domaćem terenu imaju skor 9-2-0 i gol razliku 26:5.

Vitkovice se nalaze na predposlednjem mestu, a u poslednje vreme su u odličnoj seriji rezultata koji su ih doveli u situaciju da mogu da se bore za opstanak. U prethodnih 6 utakmica nemaju poraz, četri pobede i dve  nerešene utakmice. Imaju skor 6-3-14 i gol razlika 26:38. Ekipa Sokolova koja je bezbedna je na samo jedan bod iznad Vitkovica.

U međusobnim mečevima, sastali su se samo u prvom delu sezone, posle 0:0 na poluvremenu Vitkovice su povele 1:0, da bi gosti preokrenuli i slavili 1:2.

Oba tima su iz iste regije u Češkoj Republici i postoje neke sumnje da će domaći tim ,,povući ručnu“ u ovom meču i prepustiti gostima bodove koji su im neophodni za opstanak, ukoliko i vi verujete da je ovakav scenario moguć, možete odigrati igru X2 koja se plaća kvotom 3,10.

Tip je baziran isključivo na našem mišljenju i nije u pitanju nikakva dojava, već samo osećaj i pretpostavka! 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje