Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

“Orlovi” potpuno nemoćni u Kordobi

Nakon pobede nad Švajcarskom (2:0) pre nekoliko dana, fudbaleri Srbije su u utorak veče na gostovanju u Kordobi pretrpeli dosta ubedljiv poraz protiv aktuelnog prvaka Evrope, selekcije Španije 3:0 (1:0) u okviru 4. kola Grupe 4 “A Divizije” Lige Nacija.

Golove za “Crvenu Furiju” su postigli – Ajmerik Laporte, Alvaro Morata i Aleks Baena, dok su domaćini tokom drugog dela igre promašili i jedanaesterac.

Sa druge strane, popularni “Orlovi” su bili dosta inferiorni tokom velikog dela utakmice, uglavnom defanzivno orjentisani sa samo jednim udarcem u okvir protivničkog gola. Pritom, meč su okončali sa igračem manje na terenu, otkako je u 76. minutu Strahinja Pavlović dobio direktan crveni karton.

“Čestitam Španiji na zasluženoj pobedi. To je svima jasno. Španija je tim koja nema nijedan problem u igri. Trebalo bi biti pošten i reći da su druga dimenzija. Dosta su tehhnički bolji, brži..Nisu uzalud prvaci Evrope. Bez obzira na poraz, iskustvo za nas je dobro. Da vide igrači kako je igrati protiv evropskog šampiona. To su velike stvari koje će im značiti u daljoj karijeri”, kazao je selektor nacionalnog tima – Dragan Stojković.

Reprezentacija Srbije je tako ostala na četiri osvojena poena, a u novembru im predstoje poslednja dva duela grupne faze Lige nacije protiv Švajcarske na strani i Danske pred svojom publikom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje