utorak, 17. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

„Orlovi“ nemoćni u Kopenhagenu

Fudbalska reprezentacija Srbije je u drugom kolu Lige Nacija u „A“ diviziji pretrpela poraz na gostovanju u Kopenhagenu protiv selekcije Danske 2:0 (1:0).

Domaćini su poveli u 36. minutu nakon pogotka – Alberta Gronbeka, dok je konačan rezultat nakon jednog sata igre postavio – Jusuf Poulsen nakon zaista spektakularnog gola tkz. „makazicama“.

„Momci su dali sve od sebe, ali videlo se da nema potrebne svežine. Odigrati u tri dana ovako dve teške utakmice, nije lako protiv veoma kvalitetnih reprezentacija. Pritom, znate da smo imali i dosta kadrovskih problema. Time, i individualni kvalitete je bio na strani Danske, to moramo da priznamo. Smatram da smo prvo poluvreme odigrali u egalu. Nisam primetio nijednu njihovu ozbiljnu šansu, niti raspad sistema naše igre. Primili smo gol, VAR soba je to priznala i odlučila ponovo protiv nas, a mi moramo da prihvatimo to. U nastavku se videla fizička nadmoć Danaca. Završili smo ovaj ciklus sa jednim bodom, ali imamo utakmice i na svom terenu“, rekao je selektor nacionalnog tima – Dragan Stojković.

„Orlovi“ su tako septembarski deo Lige Nacija okončali sa jednim osvojenim bodom (usled remija bez golova sa „Crvenom Furijom“, dok im narednog meseca predstoje utakmice protiv Švajcarske u Beogradu, kao i gostovanje aktuelnom prvaku Evrope, Španiji.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje