Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Obradović: Očekuje nas zahtevna utakmica

KK Partizan nakon dva starta poraza na gostovanjima protiv Baskonije i madridskog Reala u utorak sa početkom od 20:45 u Beogradskoj Areni dočekuje nemačkog prvaka, Bajern Minhen u okviru 3. kola Eurolige.

U sastavu “crno-belih” usled problema sa povredom i dalje nema krilnog centra – Ajzee Majka, dok se u tim iz NBA lige vratio – Dvejn Vašington.

“Igramo protiv tima, koji je prvu promenu i najbitniju na klupi. Radi se o čoveku koji je bio svetski prvak i veoma iskusan trener. Vidi se njegov rukopis u igri tog tima. Očekuje nas zahtevna utakmica što se tiče taktike. Mi smo na treningu posle dugo vremena imali vih 16 igrača. Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević koji su bili sa juniorima su bili s nama, dok je Majk počeo da trenira. Dejvis, Vanja, Tajrik i Sterlinga koji su imali problema nakon Madrida, su svi sada bolje. Prvu utakmicu u Beogradu igramo protiv tima koji nam je poslednje dve godine priredio izuzetno gostoprimstvo. Voleo bih da navijači Partizana to shvate i da ispoštuju Bajern u svakom smislu”, poručio je trener tima – Željko Obradović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje