subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Ingland melje, deklasirana Atlanta

Nju Ingland Patriotsi nastvljaju da ređaju pobede. Ekipa Bila Beličeka je na otvaranju 11. kola NFL šampionata deklasirala Atlanta Falkonse rezultatom 25:0 i upisala petu uzastopnu pobedu.

Apsolutna dominacija u svim segmentime igre, posebno odbrane koja je deemonstrirala silu. Kvoterbek Atlante Met Rajan je konsantno bio pod velikim pritiskom, a prva zvezda Atlante Kajl Pits je bio potpuno zatvoren.

Prve poene Nju Ingland je postigao preko Nika Folka, koji je pogodio fild gol sa 14 jardi za vođstvo od 3:0 u 10. minutu prve četvrtine. Odličnu akciju u finišu prve i na startu druge deonice materijalizovali su tačdaun dodavanjem Mek Džonsa ka Agholoru za prednost od 10:0.

Do kraja prvog poluvremena Nju Ingland je šutom Nika Folka uvećao prednost na 13:0.

Drugo poluvreme nije donelo neka velika uzbuđenja. Sredinom treće četvrtine kvoterbek Nju Inglanda Mek Džons je bacio intersepšn, ali ni to nije bilo dovoljno impotentnom napadu Atlante da se probudi.

U poslednjoj četvrtini Niko Folk je pogodio još dva šuta za tri poena, a tačku na ovu utakmicu stavio je defanzivac Kajl Van Noj koji je presekao pas Džoša Rozena i postigao tačdaun za konačnih 25:0.

Na kraju utakmice, Mek Džons je imao 22/26 kompletiranja dodovanja za 207 jardi uz tačdaun i intresepšn, dok je sa druge strane Met Rajan imao skromna 153 prebačena jarda i dva intersepšna.

Nju Ingland je ovom pobedom skočio na skor 7-4 i sledeće nedelje igraju protiv Tenesija. Atlanta sa druge strane tone na 4-7 i sledeće nedelje gostuje Džeksonvilu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje