nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – St. Pauli – Hannover

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 St. Pauli – Hannover G1+ (1.55) ❌

St. Pauli igra svoju najbolju sezonu. Jedini tim koji nije poražen ove sezone. Na 12 odigranih utakmica imaju učinak od 7 pobeda i 5 poraza. Sa primljenih 9 golova imaju najbolju odbranu u ligi. Međutim, u poslednje vreme odbrana je popustila i nije pokazala sigurnost. Na poslednjih 5 takmičarskih utakmica, primili su bar 1 gol.

Sa druge strane u goste im dolazi direktni konkurent Hannover. Trenutno zauzimaju 3. poziciju sa osvojenim 21 bodom, 5 bodova manje u odnosu na St. Pauli. Mogu se pohvaliti najboljim napadom u ligi, sa postignutih 26 golova. U prlog im idu i međusobni mečevi, Hannover nijednog protivnika nije češće pobeđivao kao St. Pauli-a u 2. Bundesligi.

Sve u svemu, sastaju se najbolja odbrana i najbolji napad lige. St. Pauli je međutim u poslednje vreme pokazao nesigurnost u odbrani. Ćinjenica da su primili bar 1 gol na poslednjih 5 utakmica. Na drugoj strani napad Hannovera je bio precizan na svakom odigranom meču na gostovanjima ove sezone, ujedno i najefikasniji napad u ligi. Samim tim, očekujemo da Hannover bar 1 zatrese mrežu St. Paulia, igramo tip G1+. Na manji ulog GG (1.78). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje