nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Kaiserslautern – Hansa Rostock

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Kaiserslautern – Hansa Rostock 1X&2+ (1.67) ✅/ na manji ulog D2+ (2.05)

Kaiserslautern je u ovom trenutnku u odličnoj formi. Izašli su kao pobednici na 3 od polsednjih 4 odigranih ligaških mečeva. Takođe se mogu pohvaliti dobrim napadom koji je postigao 9 golova u tom periodu. Jedan igrač se itiče, napadač Ragnar Ache koji je zatresao mrežu na poslednjih 4 ligaških mečeva.

Na drugoj strani, Hansa Rostock putuje u nadi da izađe iz crne serije. Izgubili su 3 od poslednje 4 ligaške utakmice i u tom periodu primali u proseku po 2 golova. Sada su pod pritiskom da ostvare pozitivan rezultat. Zbog ovakve situacije, jasno je zašto u ovaj meč ulaze kao autsajderi.

Sve u svemu, ako pogledamo trenutnu situaciju oba tima, Kaiserlautern je trenutno u boljoj poziciji. Forma je pre svega na njihovoj strani, a isto tako imaće i prednost svojih navijača, pa će pokušati da to iskoriste. Hansa na drugoj strani, pod pritiskom zbog serije loših rezultata. Moraće nešto da promene u svojoj igri, ako žele da ostvare pozitivan rezultat. U ovom meču, prednost dajemo domaćinu. Kao sigurniju varijantu biramo tip 1X&2+, kao i na manji ulog D2+. Možda nije loše probati i prelaz u korist Kaiserslauterna 2-1 (30.00), jer su imali već jedan u korist Hanse. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje