petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekoliko transfera u Saudijskoj Arabiji

Al-Qadsiah je za sumu od 13.800.000 eura iz ekipe, America doveo 27-godišnjeg centralnog napadača – Julián Andrés Quiñones. Saradnja ugovorena do leta 2028. godine.

Gabonski internacionalac – Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang (35 godina, centralni napadač) se za sumu od 10 miliona eura iz redova Marseille „preselio“ u tim – Al-Qadsiah. Potpisan je ugovor na dve sezone.

Al-Nassr je za 18 miliona eura doveo brazilskog golmana – Bento Matheus Krepski (25) iz Athletico-PR. Ugovor do leta 2027. godine.

Francuski vezista (alžirskog porekla) – Houssem Aouar (26 godina, centralni vezista) postao je novo pojačanje – Al-Ittihad. Dolazi u transferu vrednom 12 miliona eura iz italijanskog tima, Roma. Saradnja je ugovorena u naredne četiri godine.

34-godišnji centralni bek – Nacho Fernandez je kao slobogan agent potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom – Al-Qadsiah.

Reprezentativac Belgije – Koen Casteels (32. godine, golman) je kao „free agent“ stigao u – Al-Qadsiah sa kojim je parafirao saradnju do kraja juna meseca 2027. godine.

Al-Qadsiah je u svoje redove doveo i 28-godišnjeg vezistu – Nahitan Nandez bez obeštećenja. Urugvajac je stavio svoj potpis na trogodišnji ugovor.

Al-Ittihad je za sumu od 7.350.000 eura „kupio“ 22-godišnjeg krilnog napadača – Ahmed Mazen Al-Ghamdi iz ekipe, Al-Ettifaq. Ugovor do leta 2027. godine.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje