utorak, 02. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Pijem rakiju i slušam Cecu. Ja sam crni Srbin

Krilo Los Angeles Clippersa i jedan od najboljih NBA igrača već godinu dana ima vrlo gledan podcast pod nazivom „Podcast P with Paul George„. U jednoj od poslednih epizoda ugostio je DeAndrea Jordana, rezervnog centra Denver Nuggetsa.

U podcastu su se, između ostalog, dotaknuli teme Srbije i tamošnjih običaja. Jordan je ispričao kako mu je saigrač Nikola Jokić približio srpsku kulturu, dok je George oženjen Srpkinjom Danielom Rajić s kojom ima 2 cerke i sina pa mu je to sve već jako poznato.

„Imam kod kuće rakiju sa kruškom unutra“, započeo je Jordan pa su se on i George složili da je on crni Srbin. Kaže i kako sluša Cecu na što ga je nagovorio Jokić iako nije hteo ni čuti za narodnu muziku.

Popio sam mala piva ili tekile i plesao na to. Imam kod kuce i rakiju. Brate, ja sam Džordanović„, dodao je dok je George rekao kako je on Đorđević. Nakon toga su pričali o rakiji. „Probao sam pre rakiju, unutra stave krušku i dobra je„, rekao je Jordan.

Jordan je na kraju zaključio: „Srbija je fenomenalna. Imamo Srbiju u Denveru. Tako da je to sjajno. Nikola pusti muziku, ima rakije za sve, razumiješ me? On i još jedan moj saigrač, Vlatko Čančar, koji je iz Slovenije, su mi dali rakiju.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje