Sunday, 27. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Najava Portugalske Primera lige: nedelja 27.10.2024. (najava i prognoza mečeva)

16:30 Braga – Farense

Braga se suočava s dvostrukim porazom u Evropi, nakon što su izgubili od Bodo/Glimta 2:1. Iako su imali dobar start u Evropskoj ligi pobedivši Maccabi Tel Aviv, niz loših rezultata narušava njihovu formu. Na domaćoj sceni, Braga je pretrpela poraz od Porta u poslednjoj ligaškoj utakmici, što ih je stavilo na peto mesto u ligi sa 14 bodova iz osam mečeva. Imaju učinak od 4 pobede, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 13:6. Na svom stadionu 2-1-1 (8:4)

Izostanci:B. Arrey-Mbi (5u/0g/0a odbrana), Robson Bambu (2u/0g/0a odbrana)

Farense je, s druge strane, nedavno postigao prvu pobedu u ligi pobedivši Estoril Praia 1:0. To je omogućilo timu da prekine niz od šest uzastopnih poraza, a pre toga su ostvarili nerešeni rezultat protiv novopromovisanog AVS-a. Iako su malo popravili formu, Farense ostaje na dnu tabele Primeira lige sa samo četiri boda. U gostima imaju 1 remi i 3 poraza i gol razliku 1:5.

Izostanci: Felipe Soares (5u/0g/0a vezni red), R.Barbosa (5u/0g/0a vezni red), Tomane (5u/1g/0a napad), Jaime Pinto (1u/0g/0a napad)

Mišljenje urednika: U ovakvim mečevima je nepotrebno previše filozofirati i pisati naširoko, ali je svakako za favorita i najteže da dobije ovakve mečeve koji su unapred upisani, Bragi je jako bitno da ovo dobije, a mi ćemo pokušati sa igrom 1&2-5 po kvoti 1,70.


19:00 Benfika – Rio Ave

Benfica je pretrpela poraz u Ligi šampiona protiv Feyenoorda (3:1), čime je njihov niz pobeda u Evropi prekinut. Ipak, domaća forma Benfike je impresivna, u Primeira ligi imaju niz od šest utakmica bez poraza, uključujući pet pobeda. Trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 16 bodova, ali ih bodovna razlika u odnosu na Sporting Lisbon motiviše da pobede kako bi se što pre priključili vrhu tabele.

Izostanci: Leandro Bareiro (6u/0g/0a vezni red), Tiago Bouveia (3u/1g/0a napad)

Rio Ave ulazi u meč sa neubedljivim nizom u ligi, sa samo dve pobede iz osam kola, i bez pobede u poslednja četiri meča. Forma na gostovanjima je takođe zabrinjavajuća, jer su bez pobede na 14 uzastopnih gostovanja u 2024. godini. Iako su u prošlom kolu Kupa Portugal ostvarili pobedu, njihova nestabilna ligaška forma ostavlja ih u zoni sredine tabele na 13.mestu.

Izostanci: Martim Neto (4u/0g/0a vezni red) i Vrousai (8u/0g/0a napad)

Mišljenje urednika: Kao i u prethodnom susretu koji smo analizirali i ovde je Benfika apsolutni favorit, a na ruku im ide i tradicija koja kaže da im je Rio Ave redovna mušterija, poslednjih 11 mečeva na domaćem terenu su ih pobedili, a samo jednom nije prošla igra 2-6 gola, kada to sagledamo idemo sa igrom 1&1P1+&2P1+ po kvoti 1,50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje