Sunday, 27. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Najava Holandske 1 lige: nedelja 27.10.2024. (najava i prognoza mečeva)

16:45 Ajaks – William II

Ajax je imao trom start sezone zbog odloženih utakmica, ali su poslednjih pet kola uhvatili zamah sa četiri pobede i jednim remijem. Njihova poslednja ligaška utakmica protiv Heraclesa bila je vrlo zanimljiva, gde su dva puta nadoknadili zaostatak i završili sa 4:3. Ajax je, takođe, u dobroj formi u Ligi Evrope, gde su nedavno savladali Qarabag FK sa 3:0, čime su došli do sedam bodova iz prva tri meča u grupnoj fazi. Na domaćem terenu imaju odličan učinak, 3 pobede iz isto toliko mečeva i gol razlika 9:1.

Izostanci: Svi igrači iz Ajaksa koji izostaju, duže vremena nisu uz tim, tako da će ekipa koja je igrala prethodne mečeve biti kompletna

Willem II, kao povratnik u prvu ligu nakon osvajanja titule u drugoj ligi, imao je solidan početak sa 12 bodova iz devet utakmica, što ih trenutno drži u gornjem delu tabele. Njihova odbrana je postala stabilnija, s dva uzastopna “clean sheet-a”, uključujući pobedu nad Almere Cityjem (1:0) i remi sa Fortunom Sittard (0:0).

Izostanci: Što se tiče izostanaka za danas, nemaju bitne izostanke u svom timu.

Mišljenje urednika: Ajaks je danas apsolutni favorit, nalaze se u jako dobroj formi, imaju i odličnu tradiciju protiv današnjeg rivala i sve uslove da odigraju jako dobar meč, a mi idemo sa predlogom 1&1p1+&2p1+ po kvoti 1,60


20:00 AZ Alkmar – GA Eagles

AZ Alkmaar se trenutno bori sa serijom od pet uzastopnih poraza, uključujući poraze u domaćem prvenstvu i Evropi, što im značajno narušava početni sjajan učinak. U poslednjem meču, uprkos igri, izgubili su 1:0 od Tottenhama. AZ-ov niz loših rezultata dešava se i zbog crvenih kartona koje dobijaju njihovi igrači, poslednja dva meča se to desilo. Za sada su na 4.mestu sa učinkom od 5 pobeda, 1 remija i 3 poraza i gol razlikom 18:7. Na domaćem terenu imaju skor 2-0-2 (12:5).

Izostanci: golman Vesterveld (0u/0g/0a), W. Goes (6u/0g/1a odbrana), Bruno Martins Indi (1u/0g/0a odbrana), D. Møller Wolfe (9u/0g/1a odbrana), Z. Buurmeester (7u/1g/1a vezni red), L.Schouten (0u/0g/0a vezni red), L. Zeefuik (3u/0g/0a napad)

Go Ahead Eagles su pretrpeli težak poraz od 5:1 protiv Feyenoorda, što je njihov prvi neuspeh od početka septembra. Ipak, zabeležili su značajan napredak na tabeli zahvaljujući osvojenih 10 bodova iz prethodna četiri kola. Trenutno se nalaze na sedmom mestu u Erediviziji i nalaze se u jako dobroj formi i sa velikim samopouzdanjem dočekuju ovaj meč.

Izostanci: S. Tengstedt (5u/0g/0a vezni red)

Mišljenje urednika: AZ Alkmar je zaista u jako lošoj formi, radi se o jednom od najorganizovanijih klubova u zemlji, ali trenutna forma i dosta izostanaka u timu su im u ovom trenutku veliki problem, gosti dolaze posle serije jako dobrih rezultata, ali uzdramani posle teškog poraza od Fejnorda na domaćem terenu,  svakako da AZ neće imati lak meč kakav se danas očekuje, pa ćemo izbeći igru na konačan rezultat, idemo sa kombinacijom golova i to 1P0-2&2P1-3 po kvoti 1,50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje