nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Mbape je kategoričan: Umoran sam od laži

Nekoliko dana nakon što se pročulo da je Kilijan Mbape nezadovoljan svojom situacijom u Pari Sen Žermenu i da se trudi da bude prodat na zimu, napadač je u otvorenom tekstu izjavio da ne zna odakle glasine dolaze, ali nisu istinite.

Srećan sam u PSŽ-u i nisam ni razmišljao o odlasku u januaru. Nemam nikakve veze sa informacijama koje su se pojavile pre meča sa Benfikom . I sam sam bio šokiran. Uvek ima ljudi koji će me optužiti za jedno ili drugo, ali u ovoj konkretnoj situaciji nisam ni na koji način uključen. U vreme kada je ova glasina objavljena, ja sam već spavao, a moji najbliži prijatelji su bili na utakmici mog mlađeg brata. Videvši šta se piše i komentariše, bili smo šokirani. Ipak, predstoje dve važne utakmice, pa sam tek sada našao vremena da kažem da je to lažna informacija“, objasnio je Mbape posle pobede nad Marsejem od 1: 0 .

Majka francuskog reprezentativca ranije se požalila da se protiv njenog sina vodi kampanja da ga primora da napusti PSŽ.

Protiv Marseja, Mbape nije uspeo da postigne gol, ali je pružio prvu asistenciju u sezoni i prvu Nejmaru u poslednjih 6 meseci.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje