petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Mančester Junajted ima novog napadača

Engleski velikan – Mančester Junajted ojačao je svoj sastav nakon transfera holandskog reprezentativca – Džošue Zirkzea.

23-godišnji napadač dolazi za sumu od 42.500.000 eura (koja će biti isplaćena u tri rate) iz italijanskog tima, Bolonje. Pritom, dodatnih 10 miliona eura odlazi i njegovim agentima. Zirkze je obavio lekarske pregleda i sa upravom kluba sa „Teatra snova“ je potpisao ugovor do leta 2029. godine.

„Pošto sam razgovarao sa menadžerom i čelnicima kluba, znam koliko će budućnost biti ovde uzbudljiva i jedva čekam da odigram svoju ulogu u postizanju uspeha Mančester Junajteda. Ja sam igrač koji je uvek sve posvetio pobedi; spreman sam za sledeći izazov, da odem na još jedan nivo u karijeri i osvojim još trofeja. Privilegija je pridružiti se tako kultnom klubu. Moram da napravim kratku pauzu nakon što sam u reprezentaciji, ali ću se vratiti spreman da odmah sam svoj doprinos ekipi“, rekao je talentovani golgeter.

„Dolazak napadača za unapređenje naše ionako jake grupe napadačkih igrača bio je ključni cilj ovog leta. Oduševljeni smo što smo uspeli da potpišemo igrača Džošuinog kalibra ovako rano tokom leta“, dodao je sportski direktor – Dan Ešvort.

Zirkze je „ponikao“ u redovima minhenskog Bajerna, ali je za prvi tim odigrao samo 17 utakmica i to uglavnom kao rezervista, te je boravio na pozajmicama u Parmi, odnosno Anderlehtu.

U minule dve godine nosio je dres spomenute Bolonje, gde je sjajnim izdanjima skrenuo veliku pažnju na sebe (posebno protekle sezone), te je bio velika „želja“ i ekipe, Milana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje