subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Lukas Perez heroj Korunje

Veliki, veći, Lukas Perez, upravo je to gradacija koju koriste svi kojima srce kuca za Deportivo La Korunju.

Deportivo se nakon jučerašnje pobede nad Barselonom B, vratio iz treće u drugu ligu, tj vratio se profesionalnom fudbalu i to sve zaslugom jednog čoveka.

Lukas Perez, on je jedan od najvećih krivaca za to. Perez je rođen u Korunji i pred početak ove sezone bivši fudbaler Arsenala i Kadiza odlučio je da se vrati u rodni grad.

Kako bi se vratio u svoj matični klub on je morao da plati čak pola miliona evra,ali pare ovde nisu bile u pitanju. Mogao je on ove sezone da igra u mnogo jačim, profesionalnijim timovima,ali je srce presudilo i odabrao je rodni grad i klub u kom je ponikao.

“Bio mi je san da vratim gradu i Deportivu makar deo onoga što mi je dao. To je nešto što mi nije dalo mira” izjavio je Perez

Koliko je on bio bitan Deportivu, najbolje govori statistika. Ove sezone je postigao 11 golova i upisao čak 17 asistencija.

U sinoćnjem meču sa Barselonom B, pred prepunim tribinama u Korunji, on je postigao pobedonosni gol i tako doveo svoj voljeni klub u viši rang.

Nakon meča je usledilo veliko slavlje, kako na stadionu, tako i na ulicama grada, a u centru tog slavlja bio je Perez.

Kada sam se vratio, rekli su mi da sam lud. Nisu razumeli šta je Deportivo. Sećam se, kada smo poveli 1:0, rekao sam linijskom sudiji da sam se naježio. Neverovatna radost i zadovoljstvo”, rekao je Perez.

Jedna lepa priča, koja pokazuje da nije sve u parama

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje