ponedeljak, 23. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Legendi kluba se ozbiljno „drma klupa“

Londonski Čelzi je tokom predhodnog letnjeg prelaznog roka potrošio zaista velike svote novca za pojačanja u vidu – Hakima Zijeha, Eduarda Mendija, Kaja Haverca, Tima Vernera, Bena Čilvela, Tijaga Silve, stoga su i ambicije kluba ove sezone bile izuzetno velike.

Ipak, rezultati su daleko od očekivanih, posebno u poslednjem periodu u kojem su „Plavci“ ostvarili samo jedan trijumf na predhodnih šest susreta u Premier ligi. Posebno slabe partije su prikazivali protiv najjačih timova u ligi, a jedino su iz TOP 10 tima na tabeli uspeli da savladaju Vest Hem Junajted na svom terenu.

Stoga, uprava kluba sasvim izvesno nije zadovoljna trenutnim učinkom i samim igrama na terenu koji fudbaleri Čelzija prikazuju, te se u medijima na Ostrvu sve više govori o smeni aktuelnog šefa struke – Frenka Lamparda.

Lampard ima status igračke legende na Stamford Bridžu, ali izvesno je da vlasnik kluba – Roman Abramovič neće još dugo tolerisati slabe rezultate svog tima.

U medijima su već „procurele“ informacije da ukoliko Lampard ubrzo bude smenjen, glavni kandidati za klupu Čelzija su – Masimilijano Alegri i Tomas Tuhel (koji su trenutno bez angažmana), kao i trener Lester Sitija – Brendan Rodžers, te predvodnik RB Lajpciga – Julijan Nagelsman koji ima epitet najboljeg mladog trenera u ovom trenutku.

U svakom slučaju, Lampard deluje kao da je „ispucao sve kredite“ koje je imao, te bi svaki naredni „kiks“ praktično značio i njegov odlazak sa mesta šefa struke.

„Plavce“ do kraja januara prvo očekuje susret protiv Morekamba u sklopu FA Kupa, a zatim i utakmice u Premier ligi sa – Fulamom, Lester Sitijem, Vulverhemptonom i Barnlijem, koje će nam odgovoriti na pitanje da li Frenk Lampard ostaje na klupi londonskog tima, ili će neko od spomenutih kandidata preuzeti „kormilo“ ekipe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje