četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Bodo Glimt – Crvena Zvezda

Vreme: 21 sat (20.08.2024)

Stadion: Aspmyra Stadion

Višestruku šampion Norveške, ekipa Bodo Glimt uspela je vrlo uspešno da preskoči prve dve prepreke u kvalifikacijama za Ligu šampiona, savladali su letonski tim RFS sa dve ubedljive pobede 4:0 i 3:1, da bi u prethodnom kolu izbacili i poljsku Jagieloniju, takođe sa dve pobede, u gostima 0:1, a na domaćem terenu 4:1. Uključujući i domaću ligu, u seriji su od 8 vezanih pobeda. Kada se pogleda dosadašnji učinak igrača, vidi se da Bodo svoju snagu pre svega crpi iz timske igre, Fet, Saltnes, Mikkelsen i Hogh su postigli po dva gola u dosadašnjim kvalifikacionim mečevima, dok ostali igrači dodaju po jedan gol, najzvučnije ime je Hauge, nekadašnji igrač Milana, koji se vratio u svoj Bodo, gde je i pružao najbolje partije, takođe kapiten tima Patrik Berg, biće najveća pretnja po gol beogradskog tima.

Izostanci igrača: Nino Žugelj (14u/3g/3a – napad), Gaute Vetti (0u/0g/0a-vezni red), Syver Skeide (0u/0g/0a – vezni red), Brice Wembangamo (13u/0g/0a – samo 4 kao starter – odbrana) i Omar Elabdellaoui (0u/0g/0a – odbrana)

Što se tiče Crvene Zvezde, za sada posle dosta promena u timu, Zvezda nije delovala sjajno na početku sezone i zabeležila je kiks 2:2 protiv Mladosti iz Lučana, ali je usledilo tri ubedljive pobede sa po 4 postignuta gola i popravljanje slike, uz naročito važan trijumf u gostima protiv Čukaričkog 1:4 u gostima. Bruno Duarte pokazao se kao najbolji igrač tima trenutno, kao i napadač Ndiaje, uz odlične igre pojačanja iz Slovenije – Elšnika, dok sve bolje igrač Olanjinka, kao i organizator igre Hwang In-Beom.

Izostanci igrača: Glazer (0u/0g/0a golman)


Mišljenje urednika: Svakako da nas očekuje jako zanimljiv duel dva tima koja igraju dosta otvren i napadački fudbal u domaćim šampionatima gde dominiraju, takvu igru očekujemo i danas, a naš predlog je igra GG po kvoti 1,62, a probaćemo i sa igrom 1-3&1-3 po kvoti 1,85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje